"Családi program"? Leírásban pontosítok.
Valami családi programot kéne kitalálnunk anyukám szülinapjára:
A család: Apa (53) Anya (48) Bátyám (22) Én (20)
Ezért is írtam idézőjelben, mert a legtöbb találat családi programra kisgyerekes családoknak van.
Írhattok mindenféle programot - 1, 2, 3 naposat maximum - csak mozit pl ne, oda szoktunk menni.
Amik eddig eszünkbe jutottak:
Aquapark, állatkert, szabadulós játék, wellness szálloda, szafari (Gansendorf)... nagyjából ennyi, a lényeg, hogy sok-sok ötlet legyen :) Lehet valami különleges étterem is akár, az is egy program. (Budapestiek vagyunk amúgy.)
Köszönöm előre is :)
A jégbarlang tényleg nagyon jó program én is ajánlom, utána fel lehet menni a Tátrába lanovkával, gyönyörű a fenti látvány a Lomnici csúcson van egy meseszép tó is.
Vannak vendégházak is bőven a hegység lábánál, keresni sem kell nagyon őket. A Betléri kastély is szép.
Köszönöm a jégbarlangos tippeket, egyre jobbnak tűnik. :D
Nincs egyikőjüknek se testvére, szóval ilyen nagyobb csoportos dolgokat nem lehet.
Ha már Szlovákia és barlang, akkor ezen az oldalon meg tudjátok nézni a többit is:
És egy fontos info, a legtöbb barlang hétfőn zárva van Szlovákiában!
Kisoroszlán simogatás? :)
Gyöngyösön van, csak előre be kell jelentkezni, nem tudom, mennyire vannak betáblázva. :S
Igaz ez nem egész napos program, de megéri beépíteni, én imádom ezt a helyet! =D
Most eléggé divat ezek a kiszabadulós játékok. Jó kis "csapatépítő" szórakozás a családnak.
Témában, hosszban rengeteg fajta van.
Az oroszlánsimogatásra gondoltunk, majd annak is utánanézek! :) A szabadulós játékot írtam a kérdésben is, de azért köszi. A szafarinak meg utána nézek hogy tényleg bezárt-e o.O Mondjuk én találtam honlapot, bár csak futólag néztem át, de voltak jegyárak meg minden :o
A többit is megnézem majd, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!