Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » "Családi program"? Leírásban...

"Családi program"? Leírásban pontosítok.

Figyelt kérdés

Valami családi programot kéne kitalálnunk anyukám szülinapjára:

A család: Apa (53) Anya (48) Bátyám (22) Én (20)

Ezért is írtam idézőjelben, mert a legtöbb találat családi programra kisgyerekes családoknak van.

Írhattok mindenféle programot - 1, 2, 3 naposat maximum - csak mozit pl ne, oda szoktunk menni.

Amik eddig eszünkbe jutottak:

Aquapark, állatkert, szabadulós játék, wellness szálloda, szafari (Gansendorf)... nagyjából ennyi, a lényeg, hogy sok-sok ötlet legyen :) Lehet valami különleges étterem is akár, az is egy program. (Budapestiek vagyunk amúgy.)

Köszönöm előre is :)

2014. júl. 6. 23:11
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Kalandpark nyekladhazan?! :D eskuszom nagyon jo,felnottek is mehetnek,nem is draga es olyan elmeny amit enm felejtesz el se te se a csaladod.van tiroli csuszda amivel ha le csuszol annyira gyonyoru hogy az hihetetlen. keress ra :) Vagy ha mar Miskolc fele jartok Lillafured gyonyoru,etterem is van ( Molnar csarda isteni etelek vannak nagyon jo kornyezet,ott fogom majd tartani az eskuvomet :D ) Probaljatok ki,csak ajanlani tudom oket
2014. júl. 6. 23:16
 2/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :) Azt elfelejtettem, hogy anya nem igazán kedveli az ilyesmiket.. :D Aquapark is úgy merült fel, hogy ő csak áztatja magát, aki akar az meg csúszdázik. Szóval a kalandpark ilyen szempontból sajnos kilőve, de azért köszi :D (Engem érdekel pl, csak most négyen nem tudunk odamenni)
2014. júl. 6. 23:18
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

bocsi nem nyekladhaza hanem nyiregyhaza :D

[link] ez a honlapja.

( Elso voltam)

2014. júl. 6. 23:18
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

nem lattam hogy irtal bocsi :D

Miskolcon a Barlang furdo? Van szauna is,rengeteg medence.

esetleg mint mondtam Lillafureden seta majd egy finom vacsi? nagyon gyonyoru ott :) esetleg csonakazhattok is ha akartok

2014. júl. 6. 23:24
 5/22 A kérdező kommentje:
Felírom ezeket is a kis ötletgyűjtő lapra, aztán majd szavazunk :D Köszi
2014. júl. 6. 23:26
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

Íme egy különleges fagyos program ebben a hőségben:) Csodálatos hely, már láttam élőben:

[link]

2014. júl. 6. 23:53
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

és ez?

[link]

2014. júl. 6. 23:55
 8/22 A kérdező kommentje:
Köszi, mindkettő nagyon jó! Mondjuk nekem a jégbarlang sokkal jobban tetszik, de felírom őket :)
2014. júl. 7. 00:01
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Messze van, de esetleg dobsinai jégbarlang. Budapesten gokartozni.
2014. júl. 7. 00:07
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Jajj, nem olvastam hogy a jégbarlangot már írta valaki :).
2014. júl. 7. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!