Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Kellene valamilyen program...

Kellene valamilyen program anyunak és nekem, de még nem igazán tudjuk, hova menjünk. Nem nagyon akarunk sokat utazni, se plázázni, meg ilyen dolgokat. Ismertek ilyen helyet?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok.

2014. febr. 12. 20:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Hol kellene program? Így nehéz tanácsot adni, főleg úgy, hogy ne kelljen utazni. :P
2014. febr. 12. 20:40
 2/5 anonim ***** válasza:
színház... az gondolom mindenfele van :) keressetek egy jó kis musical-t... az szerintem mindkettőtöknek tetszene :)
2014. febr. 12. 20:47
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Menjetek templomba. Rátok fér!
2014. febr. 12. 20:50
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

ha beszélgetni szeretnétek, akkor megteszi egy nagy séta is.

de mehettek állatkertbe, vadasparkba, moziba, színházba, kalandparkba.

2014. febr. 12. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:

Egy jó kis termálfürdő/élményfürdő a környéken, esetleg egy gyógymasszázzsal anyukádnak. A vízben lehet beszélgetni, van szauna, különböző medencék- akár egy ebédet is beiktathattok.

Jó kis anya-lánya nap lenne belőle.

2014. febr. 13. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!