Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért nem tudok nyitott...

Miért nem tudok nyitott lenni? Vagy mi velem a baj és miért?

Figyelt kérdés
Nincs kedvem családi találkozókra, vagy bármilyen nagy beszélgetős programra menni nagyobb társasággal. Valamiért úgy érzem rossz lenne és félek, hogy nem lesz miről beszélni. Pedig ha már ott vagyok, beszédes vagyok és barátságos. Senki meg nem mondaná rólam, hogy féltem/nem volt kedvem menni. Viszont ezekre a programokra nem megyek el mindig. Sőt, többször nem megyek, mint megyek. Eddig két osztályom volt és mindkét osztályomnak kb. 2 év kellett mire meglátta, hogy visszahúzódó vagyok. Mivel ahogy mondtam, nem látszik rajtam rögtön. Csak a sokadik kihagyott programnál. Most jön az egyetem, rögtön úgy gondoltam, hogy mennyire nincs kedvem gólyatáborba menni. Mert nincs miről napokon keresztül idegenekkel beszélgetni. Mégis elmegyek, mert nem akarok kimaradni semmiből.

2014. jún. 23. 15:21
 1/7 A kérdező kommentje:

Kihagytam pedig talán számít valamit:

19 éves lány vagyok, egyke, jó tanuló és jogra fogok járni.

2014. jún. 23. 15:23
 2/7 anonim ***** válasza:

Akkor elindultál a javulás útján!

Nagyon sokan így kezdik hidd el! :) De aztán megjön az eszük, bátorságuk. :)

2014. jún. 23. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Valamiből mindig ki fogsz maradni, ez gyenge indok.

Az a lényeg, hogy azt tedd, amit érzed, hogy akarsz. Ne azt, amiről azt hiszed, hogy elvárják tőled, vagy szerinted akarnod kellene.

Én sem vagyok nyitott, sőt, de egyáltalán nem zavar ez.

2014. jún. 23. 16:09
 4/7 A kérdező kommentje:

1. szerintem nem olvastad el elég figyelmesen. Máskor is megyek ilyen programokra és barátságosan,kedvesen viselkedek. Ezért nem látszik rajtam rögtön a zárkózottságom.

2. én eddig csak hátrányát éreztem annak, hogy nem vagyok nyitott.

2014. jún. 23. 18:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, én "félek" a nyitott emberektől. Sokkal kevésbé empatikusak, nagyszájúak, belemásznak a képedbe, erőszakosak, olyanokat kérdeznek, amihez semmi közük.
2014. jún. 23. 23:28
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, ez is igaz...
2014. jún. 24. 18:55
 7/7 anonim válasza:
Mert idióta emberekkel vagy körülvéve akikkel nem éri meg nyitottnak lenni.
2014. júl. 6. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!