Ki merné a 16 éves gyerekét 2 napra otthon hagyni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 22:18
21/23 anonim válasza:
Szerintem otthon lehet hagyni. Öneállátó, nemsoká felnőtt.
22/23 anonim válasza:
Én rengeteget voltam egyedül 13 éves korom (anya akkor halt meg, apa meg csomót dolgozott) óta. Semmi gáz nem történt, megbeszéltük, hogy senkit nem engedek be, ha nagyon szeretne, akkor jöjjön vissza este, mikor apa itthon van.
Az ajtót zártam, apa meg hlyét kapott tőle, nem értette, miért. Aztán szépen elmagyaráztam neki, hogy
1. a szobám emeleten van, bárki bejönne, kipakolhatja a lakást úgy, hogy nem hallom
2. lány vagyok, nem akarom, hogy valami elmebeteg megerőszakoljon
Vár-vár, gondolkozik: de nem kell bezárni, úgysem támad meg senki. Itt már csak nyeltem egyet, aztán továbbra is kulcsoltam. :)
23/23 anonim válasza:
Tőlem mikor édesanyám megkérdezte, a 16 éves gyerekemet otthon hagyhatja e egyedül, s nem kell félnie hogy felgyújtja a lakást, csak annyit válaszoltam, hogy én ilyen koromban kint a konyhában gyújtogattam, mikor egyedül voltam,,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!