Ki merné a 16 éves gyerekét 2 napra otthon hagyni?
Figyelt kérdés
2014. júl. 6. 22:18
2/23 anonim válasza:
Ha megbízható és neki sincs ellenére, akkor mért ne. Legyen valaki rokon-ismerős-szomszéd elérhető, akihez szükség esetén fordulhat.
3/23 anonim válasza:
A szüleim annak idején, amikor 16 éves voltam.
4/23 anonim válasza:
16 évest több napra is otthon lehet hagyni.
Csak gyakran kell telefonálni, nehogy suttyomban házibulit tartson.
5/23 A kérdező kommentje:
És az normális hogy nem merik otthon hagyni pedig gyerek nem csinált semmit nem adott rá indokot és arra hétvégére leakarják rakni úgy a nagyszülőkhöz hogy elveszik a kulcsait ne hogy haza tudjon menni
2014. júl. 6. 22:28
6/23 anonim válasza:
Annak a 16 évesnek pechje van.
Nem bíznak benne a szülei. Ennyi.
7/23 anonim válasza:
nem normális, csak az idióta szülők nem merik otthon hagyni, mert tudják, hogy valamit nagyon elqrtak a nevelésben
8/23 anonim válasza:
Megbízható, felelősségteljes 16 évest simán otthon hagynék. Én is annyi voltam, amikor az első barátommal otthon maradtam 3 napra a családi nyaralás helyett. Emlékszem, nagyon komoly volt a dolog, locsoltunk, füvet nyírtunk, főztünk, kutyát sétáltattunk, és azt játszottuk, hogy mi most nagyon felnőttek vagyunk. Meg is mosolygom most magam, milyen gyerek voltam még, de nagyon szép emlék, és jól esik visszagondolni rá. Ha megbízol a gyerekedben, és tudod, hogy felelősségteljes - te ismered, te tudod-, akkor simán otthon hagyhatod.
9/23 anonim válasza:
Párom anyukája, egyedül neveli őt. Volt, hogy 1 hétre otthon hagyta, sőt még ünnepekkor is. Ez már azért nincs rendjén, mert ugye a párja miatt hagyta ennyi időre otthon..
10/23 anonim válasza:
Szerintem a kérdező a szóban forgó 16 éves gyerek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!