A szüleim nem engednek elköltözni kb 25 éves koromig, indoklás lennt. Mit gondoltok erről?
Nagyon rendesek a szüleid abban a tekintetben, ogy segíteni akarnak..
De ez a segítség nem önzetlen, hszen felteteleket szabnak, ez így már nekem sem kellene.
Ennyi idősen költöztem el egyébként én is, az én szüleim is nagyon rendesek, fizetnek nekem is egy megtakarítást, ez még 1,5 év míg lejár
Addigra 29 leszek
Semmire én sem vennék fel hitelt, pláne nem 15 évre.
Ey kissé belelátok, mert ezzel foglalkozom... Hitelügyintézések, megtakarítások...stb
Ha nem lenne semmink tuti albérleteznénk, hosszabb távon kifizetődőbb, több szempontból is, ennek fejtegetésébe nem mennék bele, a számok megmutatják ( persze Bpről beszélek)
18 éves kor fölött nem kell senki engedélye az életedhez.
Ha te bedőlsz a szüleid agressziójának és kőkemény lelki terrorjának - mert ez az! - és engedsz, akkor 25 éves korod UTÁN már nem fogsz tudni elköltözni sehova, és hathatós pszichiátriai segítséget sem fogsz tudni kérni.
"de szüleim az ötlettől is őrjöngenek hogy elköltözzek."
Fogd meg a motyódat, és költözz el. Pont. Ők pedig őrjöngjenek otthon. És mielőbb kérj szaksegítséget, mert ilyen lelki terror nem múlik egy nyomtalanul az emberből.
Ezek szerint férjhez sem mehetsz, amíg be nem töltöd s 25-öt? :)))
Vagy igen, de akkor sem költözhetsz el?
Utolsó, ezzel csak azt erősíted benne, hogy továbbra sem merjen elköltözni. De 25 évesen felnőtt ember, azt csinál, amit jónak lát. Ha nincs saját akarata, az már az ő baja. Én 19 évesen fogtam magam, és elköltöztem, azóta is a magam lábán állok és nem bántam meg.
19-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!