Miért akar szinte minden tini elköltözni otthonról, ha összezördül a szüleivel? (nem arra gondolok, aki terrorban él, hanem nem aludhat 13 évesen a pasijával, meg nem lehet 20 tetkója, ilyenek)
Nézd Kérdező, a helyzet az, hogy lássuk be, az "amíg az éééén kenyeremet eszed" gusztustalan vatrantyogásra ez az egyetlen logikus válasz... jó, nem 13 évesen nyilván, de 16-17 évesen már bőven.
Miért, van jobb ötleted? Mert hogy a gyerekből ebben a korban hiányzik a kompromisszumkészség és a konfliktuskezelés képessége, az egy dolog, részben még élettani okokkal is magyarázható... na de ha a szülőből is, ha "amíg az én kenyeremet eszed", azzal mit tudsz kezdeni?
Minden tini? Én például nem akartam sose. De rögtön az első nagy általánosítás után lövöd a tetkós meg 13 éves közhelyeket... Olyan unalmas már minden nap fiatalságellenes kérdéseket olvasni.
Szóval, gondolom félreírtad, a kérdés ez akart lenni: Miért vetítem ki néhány általam látott konkrét példa miatt az összes tinédzserre azt, hogy el akarnak költözni, ha összezördülnek a szüleikkel? A válasz: fogalmunk sincs.
Kedves, drága 4es!
Ott van a SZINTE szó. Nem azt írtam, hogy az összes, hanem hogy szinte minden. De írhattam volna úgyis, hogy a legtöbb. DE te nem! Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésre, mikor rád egyáltalán nem vonatkozik!
Nem vagyok fiatal ellenes, 23 vagyok, szerintem fiatal és nekem is volt konfliktusom, mégsem akartam elköltözni!
De köszöntem az okoskodást! Keress egy másik kérdést és abba is kössél bele! Köszi :*
Ez hülyeség.
Ha épp ki vagyok akadva a szüleimre, akkor én is mondok hasonlókat, de félóra múlva már egyáltalán nem gondolom így :D 16L vagyok.
Én is el akartam anno költözni otthonról, pedig bő 10 évvel ezelőtt voltam tini. Engem a következő mantrák sarkalltak a költözködés gondolatára:
"Amíg ebben a házban laksz..."
"Amíg az én kenyeremet eszed..."
...és társai...
7-es: nem szoktam ezt tanácsolni! Mert hova menjen egy 15 éves, iskolás, 0 jövedelemmel?
DE mesélj még az életemről! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!