Miért akar szinte minden tini elköltözni otthonról, ha összezördül a szüleivel? (nem arra gondolok, aki terrorban él, hanem nem aludhat 13 évesen a pasijával, meg nem lehet 20 tetkója, ilyenek)
Szerintem a legtöbb 13 éves nem akar a pasijával aludni, és nincs 20 tetkója sem, meg ilyenek, és emiatt nem is zördül össze ilyesmik miatt a szüleivel.
Akiknek ilyen problémái vannak, ott más gondok is vannak.
Szerintem az ilyen tinik ezt talán önállósodásnak élik meg.
Kedves 6-os! Meglepődtem, hogy a te szüleid is hasonló kaliberűek, mint az enyéim! Bemásolom, amit egy másik kérdéshez írtam:
"Hasonló élményekkel vagyok én is megáldva, mint akik itt írnak: [link]
Én is sokszor gondolkodom ezen. Az anyám paranoid skizofrén, az egész családja egy csődtömeg volt, elmebeteg, agresszív állatok. Az apám alkesz volt 12 éves koromig, meg molesztált 10-20 éves koromig. Ja, és ő orvos.
Beteg egy világ, de próbálom megtalálni a számomra értékes embereket, és értékes elfoglaltságokat.
23/N"
20 évesen kidobtak otthonról. Jól tették, mert előtte pár hónappal miattuk akartam öngyilkos lenni. Tudták, hogy miattuk van. Én sosem akartam elköltözni otthonról, mert belém nevelték, hogy egy életképtelen senki vagyok. Viszont az egyik legnagyobb áldás az életemben, hogy megszabadultam tőlük!!! Azóta fizikusnak tanulok, és nem érdekel, hogy a szüleim szerint én ehhez kevés vagyok, mert csak a saját gyengeségeiket próbálják rám hárítani.
És már nem azért, de aki nem aludhat a 13 éves pasijával, meg akinek nem lehet 20 tetkója, arról honnan tudod, hogy milyen traumák gyötrik a lelkét? Nagy a valószínűsége, hogy nem lázadónak született. És ahogy olvashatod a fentebb linkelt oldalon, sokan nem merik elmondani a problémájukat a külvilágnak.
Tehát a válaszom: Mert mindennek oka van!!! És ne ítélkezz mások fölött, hogy mintha te jobb lennél, mert nem akartál elköltözni. Szerencsés vagy! Legyél hálás!
mármint aki nem aludhat 13 évesen a pasijával
Komolyan, felmérgesítenek az ilyen nagyképű kérdések. Szerinted szinte mindenki egy ostoba és gyenge, mert minden sz*ron kiakadnak, hogy már költözni akarnak. De tudod mit? Nem látsz az életükbe. Sőt, talán nem is vagy szerencsésebb, mert azok, akik el akartak költözni otthonról, legalább sok tapasztalatot szereztek a világról, míg te nem annyit (ahogy a kérdés is mutatja).
"Ott van a SZINTE szó. Nem azt írtam, hogy az összes, hanem hogy szinte minden. De írhattam volna úgyis, hogy a legtöbb. "
Azért a szinte mind, és a legtöbb is erős túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!