Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik, olyan Apa aki egyálta...

Létezik, olyan Apa aki egyáltalán nem szereti a gyerekét?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 23:00
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Ha mindent el kellene mesélnem az Apámról órákat tudnék írni. Ő egy nagyon rossz ember, nem tudom létezik e nála önzőbb ember a világon. Amióta az eszemet tudom soha nem foglalkozott velem, sosem kaptam tőle semmit, arról nem is beszélek, hogy azt a szót, hogy szeretlek vagy csak egy sima ölelést sosem kaptam. Sosem érdekelte az, hogy mi van velem. Mindig is csak saját maga érdekelte. Tönkre tette az életem! Aztán elváltak Anyával és elköltözött Németországba ez volt kicsit több, mint 2,5 éve. Nagyon ritkán beszélünk, a legtöbbször Én keresem. De akkor tud keresni, ha kell neki valami. Nem érdekli, hogy mi van velem, nem keres, arról nem is beszélek, hogy nem fizet gyerektartást. Simán megöletne engem saját maga életérért, sőt tovább megyek simán megöltene, akár csak 10 ezer forintért is. Milyen Apa az ilyen?
2014. júl. 5. 02:08
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, tudom nem vigasztal, de nem vagy egyedül! Sok "apa" van aki nem szereti a gyerekét. Az én ex férjem is ilyen mint a tied. Ott kezdődött a dolog, hogy làny gyereket szeretett volna, de mit ad Isten, két fiunk született. Màr kis korukban sem foglalkozott velük sosem, minden feladat rám hárult a teendőkben. Az évek folyamán durva alkoholista lett belőle, így elhagytam, visszaköltöztem a fiaimmal a szüleimhez. Na, innentől kezdve megszűnt minden érdeklődés. Nem fizetett egy fillér gyerektartást sem, azóta nem volt egy karácsony, névnap, születésnap, SEMMI! De az hagyján, hogy soha nem vett nekik semmit, de nem is làtogatta, kereste őket. Azóta felnőttek a fiúk, mindketten dolgoznak, mostanában már beszélnek néha, de csak akkor, ha pénzt akar kunyerálni tőlük! Na, ez minden, csak nem apa! :(
2014. júl. 5. 05:12
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
az én apám se szeret. 26éves lány vagyok. soha életembe nem mondta,hovy szeret..egy ölelés se,azt se kérdezi meg,hogy hogy vagyok..azt se tudja hol lakok..lesz.rja..most lesz 3éve hogy nem láttam..ez idő alatt ő kétszer hívott fel,hogy adjak neki pénzt,és kétszer mondta az élettársának hogy ő kérjen tőlem pénzt..nem adtam. amúgy alkoholista..egy jó szava se volt hozzám soha életébe..még amikor gyerek voltam akkor mindig azt mondta,hogy pont olyan vagyok mint a hülye anyám..én nem keresem..ő se engem...de ha keresne se élnék a lehetőséggel,hogy tartsuk a kapcsolatot,mert itt vagyok 26éves és nem is ismer..eddig se akart megismerni ezután se ..bár szerintem ez a veszély nem fenyeget..:)
2014. júl. 5. 09:18
 24/43 anonim válasza:
21%
Szerintem nem. Milyen gonosz az aki nem szereti a saját gyetekét. Bár ha figyelembe vesszük a felelőtlen apát a happy wheels-ben...
2014. júl. 5. 09:43
 25/43 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudom,de ez ha tényleg nem foglalkozott volna veled az apád akkor talán már korábban elváltak volna a szüleid,és fel se nevelt volna.

Szerintem az csak egy dolog hogy nem mutat érdeklődést hogy nem mondja hogy szeret és nem ölelget.

Nem tudom Én pasi vagyok Én természetesnek veszem hogy nem ömlengünk egymás nyakába.Lányoknál biztosan több odafigyelés kell.Meg amúgy nem az számít hogy valaki azt mondja hogy szeret hanem az hogy mi az amit megtesz érted és hogy számíthatsz rá.

Látom itt elég sokan vannak akik elégedetlenek,érdekes ezt olvasni,ezzel szinte nem is találkoztam csak a barnábbaknál ahol a segély miatt pottyantják ki a gyereket majd küldik el lopni ha megnő.

2014. júl. 5. 10:28
 26/43 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom. Az enyém mostanában mondogatja néha (félévente 1x) hogy szeret de életében 1x sem ölelt meg, egész életében csak dolgozott, sose volt velünk és mindig azt mondja azért csinálja hogy jó életünk legyen. Elfogadtam és úgy gondoltam hogy ez az élet rendje, család vagy munka. Most viszont bekattant, megismert egy jóval fiatalabb nőt, és érdekes módon rá tud időt szakítani, nagyon sok időt együtt töltenek és a melót is eltudja mellette végezni. Vele egy félév alatt annyi programot csinált mint velem 30 év alatt se. Ezek alapján azt gondolom hogy minket nem szerer annyira, de nem bántom mert az apám és én így is szeretem, de ettől még fáj.
2014. júl. 5. 20:19
 27/43 anonim ***** válasza:
0%
De most hol húzzuk meg a határt? Ha a felnevel, gondoskodik a gyerekéről valaki, de nem ölelgeti az már nem szereti? Akkor mi van azokkal akiket elhagy az apjuk? Nem az a nemszeretet? Nem mindenki mutatja ki könnyen az érzéseit...
2014. júl. 5. 22:40
 28/43 anonim ***** válasza:
100%

26os vagyok, jó kérdés hogy hol húzzuk meg a határt..

Az én apam sose jött be hozzám a kórházba csak anyám, pedig 5 évesen majdnem elvéreztem és ott maradtam. Sohasem kérdezte meg hogy megy a suli, nem tanult velem, nem játszott velem. Ha hazajött a melóból akkor lefeküdt a tv elé és aztán alvás. Oké, évente 1x elmentünk a balcsira egy hétre, az jó volt de ennyi. Soha nem kérdezett a fiúkról, nem nagyon érdekelte kikkel járok, de a barataimmal rendes volt, egyiket se kritizálta (mondjuk ez is lehet azért mert nem érdeklem). Még manapság sem érdeklem, nem kérdezi hogy vagyunk, ha én nem hívnám akkor ő hónapokig nem keresne. Ha meghívom magunkhoz akkor két óra múlva már rohan haza mert neki dolgoznia kell.

Ami nagyon fájt kiskoromban, nagyon megmaradt, hogy egyszer kaja közben megjegyeztem neki hogy nagyon félek, mert úgy érzem szellemek vannak a szobámban (tényleg hittem bennük, nagyon bevoltam tojva) és ő csak annyit mondott ne hülyéskedjek, nincsenek szellemek és ezzel a téma le volt zárva. Tudom hogy hülyeség volt, de jól esett volna ha nem ennyivel zárja le a témát.

Így belegondolva mi úgy éltünk a családban egymás mellett, mint valami idegenek akiket összezártak és nincs más választásunk. Azt mondja szeret, de miből kellene ezt éreznem? Lehet hogy tényleg úgy gondolja szeret és igen felnevelt (na nem, inkább anyám, apu csak a pénzt adta) de néha sokkal többet ért volna egy közös beszélgetés.

2014. júl. 5. 23:25
 29/43 anonim ***** válasza:
de ő mindenkivel ilyen, nem? egyszerűen csak magának való...nem mentegetni akarom ....
2014. júl. 6. 00:04
 30/43 A kérdező kommentje:
Látom, mindenki kivette a mondataimból a két legjelentéktelenebbet. Az, hogy nem ölelgetett vagy nem mondta azt, hogy szeretlek engem nem zavar, nem ez volt az egész lényege. Felnevelt, gondoskodott rólam? Na ne nevettessetek már! Én adtam neki a saját pénzemből, mert éppen balhé volt az uzsorásai miatt. Olvassátok el figyelmesen amit írtam, mert amin Ti leragadtatok semmit sem jelent az viszont, hogy képes lenne feláldozni a saját lányát!!! Higgyétek el Én lennék a legboldogabb ha 3 éves koromban elhagyott volna. Nem tudjátok mint mentem keresztül miatta!
2014. júl. 6. 00:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!