Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Létezik, olyan Apa aki egyálta...

Létezik, olyan Apa aki egyáltalán nem szereti a gyerekét?

Figyelt kérdés

2014. júl. 4. 23:00
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
100%
A nagyapám sem volt mintapa, el is felejtettem. Hidegen hagyták a gyerekei, csak pénzt kérni járt hozzájuk. Más apát nem ismerek, aki nem szereteti a gyerekét. Inkább az anyákból van több ilyen a környezetemben.
2014. júl. 4. 23:26
 12/43 anonim ***** válasza:
58%
Miből érzed, hogy téged nem szeret az apád?
2014. júl. 4. 23:32
 13/43 A kérdező kommentje:
Huh, nagyon hosszú lenne elmondani. Rengeteg mindenből.
2014. júl. 4. 23:33
 14/43 anonim válasza:
85%
Engem apám elhagyott, mert 3 éves koromban kiderült rólam, hogy asztmás vagyok és azt mondta, hogy nem lehetek az ő gyereke, mert akkor nem lennék ilyen gyenge és anyám tuti megcsalta őt.
2014. júl. 4. 23:34
 15/43 anonim ***** válasza:
73%
Írd le.
2014. júl. 4. 23:34
 16/43 anonim ***** válasza:
100%

Azért nem adják sehova, mert a gyerek presztízs kérdés. Társadalmi nyomás, hogy család-feleség/férj-gyerekek. Ha olyan helyen dolgozik az illető akkor pláne.

Én is ilyen "kirakat családban" nőttem fel. Ha szerepelni kellett, akkor a kiscsalád fel volt állítva, hogy kedves feleség, tündéri gyerekek, aztán otthon meg rohadt az egész.

Minden idiótának, szemétnek el lettünk mondva otthon, de ha villogni kellett, akkor az iskolai teljesítményünkről, zenei végzettségünkről szólt a fáma.

Ha felnőtt fejjel nem járnék időnként haza, akkor apám azt sem tudná, hogy élek.

Kedvenc sztorim: Kicsi család jön fel kocsival a nagyvárosba a diplomaosztómra. Apám felhív, hogy már lassan Pestre érnek, hol lesz az ünnepség. Mondom az egyetem aulájába. Erre visszakérdez, de melyik egyetem?...

Kiderült, hogy csak annyival vagizott az ismerősöknek, hogy Pestre járok egyetemre, de azt sem tudta, hova és milyen szakra. Már azon sem lepődök meg, hogy mindenkinek meséli a diplomaosztás óta, hogy építész vagyok, amikor építőmérnökként végeztem...

2014. júl. 4. 23:39
 17/43 anonim ***** válasza:
100%

ismerőséknél olyan van, hogy apuka máshogy definiálja a szeretlek szót. szerinte úgy, hogy máshol él és gyerektartást sem fizet és kapcsolatot sem tart a gyerekkel, de elmondása szerint ő szereti a gyermekét és örül, hogy az anyjánál tudja őt biztonságos kezekben, de ha nem menne a nevelése magához venné.

kérdem én, ez vajon milyen szeretet?és pedig annak hívja.

2014. júl. 5. 00:49
 18/43 anonim ***** válasza:
Sajnos akad egy pár. Ha kell egy lelki szemetes, dobj egy üzenetet, meghallgatlak. :)
2014. júl. 5. 01:23
 19/43 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezik. Vannak olyan apák és anyák is, akik egyáltalán nem szeretik a gyereküket. Sőt, egy csomó olyan is van,a kik csak kicsit szeretik, vagy semlegesen viszonyulnak hozzá, és már megbánták, hogy gyereket vállaltak. Csak legfeljebb nem hangoztatják, mert ez még mindig óriási tabunak számít. Ezért mondom mindig: nem mindenkinek való a gyerek, nagyon át kell gondolni, hogy mivel jár és hogy szeretnél-e, mert aztán már nem csinálhatod vissza.
2014. júl. 5. 01:30
 20/43 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém, sose kaptam meg tőle a szeretet, sose kaptam meg tőle az elismerést, sose kaptam meg tőle mindazt ami nekem járt. Három testvérem van rajtam kívül, abból kettő az édestestvérem,(másik nevelőapám révén féltestvérem) őket támogatja pénzügyileg, de testvéreim részéről ez csak érdek. Haza érnek egyből kibeszélik milyen sz@r ember is ő. Nekem csak a sablon szöveg jut, meg a felesleg amit rám tud sózni hogy később felhánytorgassa hogy ő igenis törődik a fiával, aki nem mellesleg a teljes nevét is viseli. Sajnálom hogy ilyen apám van, nevelőapám ezerszer különb ember! 18/F
2014. júl. 5. 01:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!