Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves fiam napszámba akar...

17 éves fiam napszámba akar járni apósomhoz. Engedjem neki?

Figyelt kérdés
Hajnal ötkor szoktak apósék indulni. Mi lesz, ha a gyerek nem fogja bírni a meleget és az iramot? Mi lesz, ha rosszul lesz a melegtől? Nagyon féltem őt.
2014. júl. 3. 15:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
28%

21:

"8-as

Kikérem magamnak ezt a hozzászólást.Minden egyes napszámosunk be van jelentve minden nap amikor dolgoznak."

Én nem is szóltam hozzád. Akinek nem inge....

"Tudod jegyezd meg ha a paraszt nem szarik a pesti nem eszik!"

Ha a mérnökök nem dolgoznak, akkor nem tudnál most ide írogatni, és traktorod sem lenne. Ne feszegessük ezt a témát, mert mindenre szükség van.

2014. júl. 3. 20:58
 32/40 anonim ***** válasza:
0%

Kétlem hogy akkor is ennyien bólogatnának-e ha egy 17 éves srác helyett, egy 17 éves lányról lenne szó. Pedig elvileg egyenlőség van.

Vagy hogy ez a sok mama pici fiázó, vajon valójában mit is tud megtermelni magának, és mi az amit a férfiak termelnek meg neki.

2014. júl. 3. 21:33
 33/40 anonim ***** válasza:
100%

32- Nő vagyok és én termelem meg tök egyedül a zöldségkészletünket. Ez tavaszi földhordásból, ásásából, trágyázásból, kapálásból, öntözésből áll. ÉN termelem meg, férfi nélkül.

Kérdező: ha a fiadnak van kedve, menjen. Ha nincs, kínszenvedés lesz neki. Ha lány lenne, akkor is ezt mondanám.

2014. júl. 3. 21:44
 34/40 anonim ***** válasza:
0%

# 33

33-ból kettő, egy specifikus kérdésnél. Ráadásul a zöldségeiddel nem sokra mennél.

A javak 99%-át a férfiak termelik meg de valahogy mégis a nők elé kerül. Az iparban, és a mezőgazdaságban döntő többséggel férfiak dolgoznak, míg a call center meg hasonló munkák 99%-át a nők végzik. Ez ám a nagy egyenlőség.

2014. júl. 3. 21:58
 35/40 anonim ***** válasza:
0%

Én alapvetően nem hiszek a női egyenlőségben, elég konzervatív típus vagyok.

A zöldségeimmel mondjuk arra megyek, hogy egész évben ezt esszük (ráadásul vegák vagyunk).

Bányába nem lehet küldeni a nőket. Még. De amilyen hüjék, ezt is kiharcolják maguknak.

Alapvetően ffisoviniszta vagyok, így nem ülök nő által vezetett repülőgépre, se buszra, sőt metróra sem.

Majd visszarendeződik ez a világ, és akkor talán nem lesz tele a fészbúk a "nők a világ négerei" c. posztfolyammal a kiábrándult kismamák profiljain.

2014. júl. 3. 22:04
 36/40 anonim ***** válasza:
90%
35-ös, tényleg, ha női metróvezető hozza a szerelvényt, megvárod a következőt? Hát, mindenkinek van valami saját különbejáratú hülyesége...
2014. júl. 3. 22:14
 37/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem túl meglepő hogy konzervatív vagy, hiszen a mai világban se a liberalizmus, se a konzervativizmus mainstream áradata nem foglalkozik férfiak érdekeivel. A jobboldalon a családot kell hangoztatni, míg a baloldalon karrierista nőt. A nők érdekei tehát mindig garantálva vannak.

Ma egy férfi akkor is le van szólva ha nem akar családot, és akkor is ha akar. A lényeg az hogy a nőknek megfeleljen, a nők előjogait elismerje.

Amíg nem lesz olyan szervezet amely csak és kizárólag a férfiak érdekeit tartja szem (tehát nem liberális, és nem is konzervatív) addig nevetséges bármiről is beszélni.

2014. júl. 3. 22:21
 38/40 anonim ***** válasza:

Ha saját akaratából erre vágyik nehogy visszatartsd! Később a saját gyereked is és még az apósodék is könnyen hozzád vághatják hogy ez meg ez a te hibád mert akkor nem engedted a gyereket dolgozni. Ha menni akar engedd, hogy kipróbálja magát és saját tapasztalatot gyűjtsön.

Egyébként most van valami furi új rendelet is hogy érettségiig össze kell gyüjteni ledolgozott munkaórákat a diákoknak.

2014. júl. 3. 22:38
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

"Alapvetően ffisoviniszta vagyok, így nem ülök nő által vezetett repülőgépre, se buszra, sőt metróra sem. "

Inkább balfax vagy és mérhetetlenül idióta :D

2014. júl. 4. 01:37
 40/40 anonim ***** válasza:
0%

Nem tehetek róla, nem ülök női sofőr mögé soha.

És igen ffi soviniszta vagyok, nagyon sok mindenben.

Nem hiszek a karrierista nőideálban, nem tudjuk mi lesz ebből, hiszen pár évtizedes jelenség az egész. Idáig a társadalmi kapcsolatokat tekintve és a család, mint alapegység biztonságát nézve, elég romboló hatású.

Hogy balpénisz vagyok, az taán túlzás, esetleg balnuni.

34N

2014. júl. 4. 07:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!