Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 17 éves fiam napszámba akar...

17 éves fiam napszámba akar járni apósomhoz. Engedjem neki?

Figyelt kérdés
Hajnal ötkor szoktak apósék indulni. Mi lesz, ha a gyerek nem fogja bírni a meleget és az iramot? Mi lesz, ha rosszul lesz a melegtől? Nagyon féltem őt.
2014. júl. 3. 15:15
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
75%

18-as

Kikérem magamnak ezt a hozzászólást.Minden egyes napszámosunk be van jelentve minden nap amikor dolgoznak.

Tudod jegyezd meg ha a paraszt nem szarik a pesti nem eszik!

2014. júl. 3. 16:43
 22/40 anonim válasza:
81%
Szerintem ez pont egy olyan lehetőség, ahol kipróbálhatja magát. Pláne ha ismerősnél van! Engedd el nyugodtan, hasznos tapasztalat lesz: megtudja milyen dolgozni a pénzért, kicsit remélhetőleg gazdálkodni is megtanul vele, jellemfejlődés lesz! Aztán ha nagyon nem bírja fizikailag, akkor is van kiút, nem kell megijedni. :) Hajrá!
2014. júl. 3. 16:46
 23/40 A kérdező kommentje:
Apósom nem fog vele kivételezni, mert akkor nem lenne tekintélye a többi napszámos előtt.
2014. júl. 3. 16:51
 24/40 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező ezt nem értem.Mi köze van a napszámosoknak ahhoz,hogy az unokája is ott dolgozik.Hidd el alapból már úgy fognak rá nézni mint a főnök unokája.Szóval mindegy,hogy kivételez e vagy nem ők ha akarnak akkor is bele fognak abba kötni ha akarnak.Nekem elhiheted!
2014. júl. 3. 17:02
 25/40 anonim ***** válasza:
77%
Én is járok napszámba a nyári szünet alatt. Ha iszik elég vizet, akkor nem lesz semmi baja. Az első nap után le fog égni és olyan izomláza lesz hogy fájdalmas lesz másnap reggel kikelni az ágyból, de ennyi. Ha egészséges akkor semmi baja nem lesz, ne féltsd.
2014. júl. 3. 17:04
 26/40 anonim válasza:
79%
Én a helyedben nagyon büszke lennék a fiadra. :) Szerintem nem kérdés, hogy menjen. :)
2014. júl. 3. 17:12
 27/40 anonim válasza:
86%

Nekem 16 eves koromban, azt mondta apam "Fiam megyunk keresunk neked valami nyari munkat, hogy lasd meg milyen is az igazi elet"

2 honap komuvesek kozt inaskent megvaltoztatta az eletem, megtanultam megbecsulni a dolgokat es sajat erobol elerni azt amit akarok...

2014. júl. 3. 17:23
 28/40 anonim ***** válasza:
37%

Egy próbát mindenféleképpen megér,kevés az a 17 éves aki a mai világban az internet helyett saját akaratból a munkát választja,kinn lesz a szabad levegőn,mozog,ismerkedik és pénzt is keres.Apósod és az ottani napszámosok saját tapasztalatból gondolom tudják,hogy mekkora kapacitása van egy kezdő naposzámosnak,mi az amit el lehet tőle várni,természetesen az első héten nem lehet elvárni,hogy olyan tempóban és rutinnal dolgozzon mint aki már évek óta ezt csinálja.

Reggeli indulás előtt egyen olyan gyümölcsöt vagy igyon turmixot aminek magas a tápértéke,banán,alma,mostani gyümölcsöket és magvakat,zabpelyhet,műzlit,esetleg kandirozott gyümölcsöt,ettől meg lesz a szükséges energia legalább délig biztosan.Vigyen erős faktorú naptejet,kalapot.

2014. júl. 3. 17:26
 29/40 anonim ***** válasza:
37%
Én 12 évesen egész nyáron málnát szedtem és egy csepp árnyék nem volt és nem kiméltek minket napközben ,estére meg vittek a hidegházba zöldséget csomagolni pakolni reggelig. Szóval nem is kell kivételezni vele.A mai fiataloknak úgy ia az a bajuk hogy nemtudják mi az a 2 kezű munka. Enged el hadj csinálja legalább értékeli amit megkeres és tanul is... Lány létemre engem senki nem salnált :) nyugi csak jó lesz..
2014. júl. 3. 17:49
 30/40 anonim ***** válasza:
79%
Nem az apósodhoz akar járni a fiad napszámba, hanem a NAGYAPJÁHOZ. (Ha netán a radikális anyós- és apósgyűlölő tagozat képviselője vagy, elárulom, ez annyit jelent, hogy nem korbáccsal fogja munkára hajtani étlen-szomjan, mint a rabszolgákat a Tamás bátya kunyhójában). Nem igazán értem, mi a kifogásod ellene.
2014. júl. 3. 19:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!