Szülők, ti engednétek a nagykorú gyermeketeknek, hogy minden hétvégét a párjánál töltsön, sőt az egész nyarat is, mert évközben tanul, otthon van veletek? 200 km-re lakik a párja.
Tényleg nem értelek. 22 évesen téged ez kielégít? Hogy egy férfi cselédje vagy egész nyáron? Mosol-főzöl-takarítasz rá? Jó nagy balek vagy, mit ne mondjak...
Miért nem dolgozol a nyáron ha ilyen nehéz anyagilag?
Hát én 7 éve ingázom MINDEN hétvégén 200 km-t. Amíg diák voltam, addig vonattal/busszal, most, hogy teljes árút kéne vennem telekocsizom. Te is nyugodtan hirdethetnéd magad h mész A-ból B-be ekkor, és be lehet szállni a dízelbe, és akkor negyed ennyiből meglennél.
Kérdésre visszatérve. Ha egész évben a párod miatt kb. 3 naponta tudsz menni 200-200 km-t, akkor a nyáron a szüleidre havonta azért rányithatnád az ajtót. A fehér lovag feneke alá be kell tenni a kocsit és lementek. A dízel ára valóban adott, de egy hétvégére meg van oldva a kajátok (kb. az is ugyan ennyi, ha a napi 3x étkezést veszem figyelembe és nem csak vajas kenyeret esztek), mert gondlom anyudék nem hagynának étlen-szomjan titeket, sőt az "átlag" anyukák még meg is pakolják a kocsi csomagtartóját, hogy legyen mit enni szegény gyerekeknek.
Menj a párodhoz a nyáron, ezzel nincs baj, csak a szituációhoz való hozzáállás elég nyegle. Írod, hogy ezzel akarsz spórolni, hogy nyáron nem látod a szüleidet, de mondjuk, ha a jól kereső párod minden második hétvégén lejönne hozzátok busszal, akkor még többet tudnál éves szinten megtakarítani, és akkor egy nyaralás is beleférhetne, nem az lenne a nyári program, hogy várod, mikor jön haza a férfi.
Én is elég szomorú lennék, ha a 22 éves lányomnak ennyi ambíciója lenne. Év közben jók vagyunk mert eltartjuk, aztán fut a pasijához aki szintén eltartja.
Mondjuk ez kb az egész generációdra igaz; mindegy, honnan van a pénz, csak dolgozni ne kelljen érte.
Kérdező: a szüleid nyugdíjasok, nyilvánvalóan szerényen, szegényen élnek, ha a pasidat már nem tudják megvendégelni egy ebéddel- és te ott henyélsz a pasasnál és nem igyekszel rajtuk egy picit segíteni?
Nem tudom, milyen a kapcsolatod a szüleiddel, de ez komolyan szívszorító.
Én szégyelném magam.
Nem, nem azért, mert ez kötelező, hanem mert szeretem a szüleimet és nem tudnám elnézni, hogy nekem jó legyen, ők meg szűkölködnek.
Ráérsz, a pasid nyakára mész a műhelybe, semmi dolgod... szegény szüleid...
Egész tanítási időben azért dolgozom, hogy a párkapcsolatom rendben legyen... Szüleim miatt már majdnem szakítottunk, amikor hazugságot találtak ki róla... Szerencsére egy közös jó barátunk nem engedte, hogy szétmenjünk, tisztázta az egészet...
Nem azt mondom, hogy nincs időm a szüleimre, mert heti 3-szor suli időben itthon vagyok és mindent megcsinálok, pont azért mert nyugdíjasok.
Mikor dolgoztál suliidőben? Ja, hétfő-csüt délután, miközben a szüleidnek is "segítesz" a házimunkában? Nagyon gáz.
Még egy kérdés: minek írtad ki a kérdést, ha nem érdekelnek a válaszok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!