Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ilyen szigorúak velem?

Miért ilyen szigorúak velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy a szüleim nagyon lekorlátoznak. Jól tanulok, nincs velem semmi különösebb baj, átlagos tini vagyok, mint a többiek. Viszont a nevelő apám olyan szigorú velem, hogy pl 9 után nem is engedik, hogy internetezzek, kb a 8 éves öcsémmel egy szinten kezelnek. Amikor meg nevelő apám hazajön akkor állandóan elővesz, hogy miért nem csináltad meg ezt meg azt? És mondom neki, hogy arra nem volt időm és akkor felhozza, hogy bezzeg ő egész nap dolgozott. Anyummal próbáltam beszélni, hogy ne legyenek ilyen szigorúak velem, de nem sikerült meggyőznöm.

Segítség! 16/L

2014. jún. 28. 11:47
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
El tudom képzelni azt a szigort. Egyik unokatesóm tini (15). Nagyon elő tudja adni magát nálunk, aztán meg kiderül, hogy otthon még elmosogatni sem képes maga után.
2014. jún. 28. 22:01
 12/12 anonim ***** válasza:
A barátnőm fia 16 éves volt amikor sehova nem engedték el, de ha elengedték akkor este 9re otthon kellett lennie. A fiú arra vetemedett hogy 1 hónapra eltűnt, és nem adott életjelet magáról./végü lis haza jött/ Ez szomorú, de azért írom ezt le hogy a nagyon szigorú szülők tanuljanak belőle, hogy a gyereknek is kell a szabadság.
2014. aug. 16. 12:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!