Arról van szó, hogy anyukám nagyon szigorú velem. 21 éves vagyok, és sehova nem akar elengedni, de szó szerint. Már megőrülök ettől. Ja, barátom sem lehet, és az, hogy hazahozzam kizárt dolog. Soha nem aludt itt nálunk egy fiú sem. Szűz is vagyok, mert ha megtudná hogy nem , akkor megőrülne. Szeretem, de nem tudom mit tegyek, mert már úgy érzem megfulladok ettől, a túlságos féltéstől. Szeretném élni az életemet, de mindenki beleszól.
2012. júl. 29. 17:30
1/9 anonim válasza:
Egyetlen megoldás a költözés, gondolom ezt te is sejted.
2012. júl. 29. 17:40
2/9 anonim válasza:
igen, költözés.
2012. júl. 29. 17:43
3/9 anonim válasza:
hát ha 21 vagy akkor
1 mondd meg neki h semmi köze hozzá
2 költözz el, akár azonnal, átmenetileg egy bizalmas barátnőhöz, amíg nem tudsz albérletbe/lakásba/koleszba menni
2012. júl. 29. 17:47
4/9 anonim válasza:
Nem a költözés az egyetlen megoldás. Bizonyítsd be neki, hogy érett felnőtt nő vagy.
-Dolgozol? Adsz belőle haza?
-Ha tanulsz van diákmunkád?
-Otthon segítesz eleget?
-És ha van pasid, nem kell rögtön hazacitálni. Én csak az arra érdemeseket (komoly barát) hozom haza.
2012. júl. 29. 18:25
5/9 anonim válasza:
önállósodás?
2012. júl. 29. 18:37
6/9 anonim válasza:
Állj ki magadért.Ez azért van,mert hagytad magad elnyomni.Vagy költözz el.
2012. júl. 29. 18:43
7/9 anonim válasza:
Hahó, 21 éves vagy... Egy felnőtt nő, nem anyuci butus kislánya. Anyukádnak semmi köze hozzá, hova mész, mit csinálsz, kivel vagy. Ahhoz meg, hogy élsz-e nemi életet, végképp...
Amúgy próbáltatok már beszélni? Hogy miért ilyen szigorú? Tisztában van vele, hogy 21 éves a lánya? Lehet, hogy így akarja megóvni téged, de ezzel inkább csak tönkretesz.
2012. júl. 29. 18:58
8/9 A kérdező kommentje:
tanulok még, nem tudok elköltözni, csak koleszba. Épp ezzel tart sakkba hogy ameddig az ő kenyerüket eszem addig az van amit ők mondanak
2012. júl. 29. 20:06
9/9 anonim válasza:
Az enyém is ezt csinálja mióta megszülettem. Sokszor ordibálva veszekszük, de már jóideje nem hagyom, hogy manipuláljon. Ha van diákmeló, dolgozok. Pasikat nem szivesen hozok haza, de nem miatta. Ezt a kenyeres dolgot itthon is hallom eleget, de már mondtam amyámnak, ha lesz melóm költözök ne féljen. De ha utálja a kölykét minek szült? egy jó dbig duzzogás volt. nem szólt hozzám. de jobb már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!