Lányos Apukák! Ti mit szólnátok ha a 15 éves lányotok bemutatná nektek a 16 éves barátját?
Szóval együtt vagyunk a barátommal. Az ő szülei tudnak rólam, már voltam is náluk, de az én szüleim nem tudnak a barátomról. Apukám abba a suliba tanít ahova a barátom jár (szóval minden nap látják egymást attól függetlenül hogy apum nem tanítja őt). Én vagyok a család "kicsi lánya". Két bátyám van akik már húszon évesek (ők tudnak a barátomról velük mindent megtudok beszélni), apum a bátyáimat ilyen "na a csajokkal mi van" dologban mindig nagyon pártolta.( a bátyáim barátnőit mindig nagy örömmel fogadta meg kedvességgel) De félek hogy ha én vinném oda a barátomat akkor teljesen kiakadna hogy az ő "pici lánya" együtt van valakivel. Félek hogy esetleg eltiltana tőle vagy valami ilyesmi.( akár kínos helyzetbe hozna, netán "elbeszélgetne" vele/velünk/velem) Ennél még a hazudozás is jobb. (ha rákérdeznének a szüleim hogy miért nem tudtak róla eddig azt mondanám hogy nem tudtam hogy most komoly lesz a e dolog). Amúgy a a barátom nem épp valami "minta gyerek" ( vagy is a tanár szüleimnek (igen mindkettő az) biztos nem lenne az). Nem arról van szó, a világ legaranyosabb fiúja, mindent megtenne értem, de tényleg!Jól bánik velem, soha egy ujjal se bántana! De nem ilyen jó tanuló (én 4-5 tanuló vagyok (amióta együtt vagyunk se romlottak a jegyeim)). Cigizik is meg iszik is (előttem sose cigizik meg ivópajtások se vagyunk). Jó kiállású, helyes, ápolt fiú. Szóval ti mit szólnátok ha az egyetlen lányotok bemutatná nektek? kiakadnátok vagy esetleg jobban "pórázon fognátok"?...Beszeretném nagyon mutatni (eddig egy barátomat se vittem a szüleim elé)...de félek hogy mi lenne ennek a következménye. :/
Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)
(Anyumat csak azért nem írtam bele mert igaz hogy ő se tud róla de szerintem ő biztos pártolná a dolgot csak apukám reakciójától félek)
Ő maga keresi meg rá a pénzt. A cigire is és a piára is. (Inni csak néha, bulik alkalmával szokott)
21# nem értem, ez miatt miért lennék buta?
Hát ő nem nagyon erőlteti...sőt...szerintem ő egyenesen fél attól hogy apum tudjon róla :D
Sulijában aki megtudja hogy az xy tanárnak a lányával jár, egyből az összes megjegyzi hogy "hogyha megtudja az apja levágja a tököd stb" (hát...apum nem éppen a kedves, aranyos tanároknak a táborát erősíti)...szóval nem csoda hogy nem túlzottan erőlteti barátom..de én már lassan kezdek belefáradni a folytonos kamuzgatásokba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!