Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Lányos Apukák! Ti mit szólnáto...

Fényember kérdése:

Lányos Apukák! Ti mit szólnátok ha a 15 éves lányotok bemutatná nektek a 16 éves barátját?

Figyelt kérdés

Szóval együtt vagyunk a barátommal. Az ő szülei tudnak rólam, már voltam is náluk, de az én szüleim nem tudnak a barátomról. Apukám abba a suliba tanít ahova a barátom jár (szóval minden nap látják egymást attól függetlenül hogy apum nem tanítja őt). Én vagyok a család "kicsi lánya". Két bátyám van akik már húszon évesek (ők tudnak a barátomról velük mindent megtudok beszélni), apum a bátyáimat ilyen "na a csajokkal mi van" dologban mindig nagyon pártolta.( a bátyáim barátnőit mindig nagy örömmel fogadta meg kedvességgel) De félek hogy ha én vinném oda a barátomat akkor teljesen kiakadna hogy az ő "pici lánya" együtt van valakivel. Félek hogy esetleg eltiltana tőle vagy valami ilyesmi.( akár kínos helyzetbe hozna, netán "elbeszélgetne" vele/velünk/velem) Ennél még a hazudozás is jobb. (ha rákérdeznének a szüleim hogy miért nem tudtak róla eddig azt mondanám hogy nem tudtam hogy most komoly lesz a e dolog). Amúgy a a barátom nem épp valami "minta gyerek" ( vagy is a tanár szüleimnek (igen mindkettő az) biztos nem lenne az). Nem arról van szó, a világ legaranyosabb fiúja, mindent megtenne értem, de tényleg!Jól bánik velem, soha egy ujjal se bántana! De nem ilyen jó tanuló (én 4-5 tanuló vagyok (amióta együtt vagyunk se romlottak a jegyeim)). Cigizik is meg iszik is (előttem sose cigizik meg ivópajtások se vagyunk). Jó kiállású, helyes, ápolt fiú. Szóval ti mit szólnátok ha az egyetlen lányotok bemutatná nektek? kiakadnátok vagy esetleg jobban "pórázon fognátok"?...Beszeretném nagyon mutatni (eddig egy barátomat se vittem a szüleim elé)...de félek hogy mi lenne ennek a következménye. :/

Előre is köszönöm a válaszaitokat. :)

(Anyumat csak azért nem írtam bele mert igaz hogy ő se tud róla de szerintem ő biztos pártolná a dolgot csak apukám reakciójától félek)

2014. jún. 22. 20:21
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
81%

Szerinted hogyan tudhatná innen bárki, az édesapád miként fog reagálni?

Először talán leülhetnél vele beszélgetni, hogy ő mit szólna ahhoz, ha lenne barátod, hiszen ebben a korban már az ember lánya érdeklődik a másik nem után.

Aztán a válaszából el tudnád dönteni, hogy bujkálás, vagy bemutatás következik.

2014. jún. 22. 20:34
 2/27 anonim ***** válasza:
83%

Na szóval egy 16 éves nyikhaj, aki már alkoholizál, és dohányzik, ja és természetesen mindent megtenne érted.... hát persze. Még egy éretlen kölyök, ráadásul már ilyenekkel él, komoly kis élet cél lebeghet a szeme előt. Legyen már neked több eszed, hogy nem egy ilyen link gyerekkel álsz össze.

Biztos elküldeném melegebb éghajlatra a gyereket, még te is csak egy kölyök vagy, ráérsz majd ezzel foglalatoskodni 18 évesen miutân leérettségiztél.

Nyugodtan pontozattok le, de én nem engedném ilyen ember közelébe a lányom.

2014. jún. 22. 20:36
 3/27 anonim ***** válasza:
88%

Agyon fogom ütni az ilyen srácot....

Bár van még pár év addig.

Cigizik iszik?

Álljon már meg a világ!

Akkor verekedjen is! (velem)

2014. jún. 22. 20:41
 4/27 anonim ***** válasza:
93%
Megmutatnám neki a fegyvergyűjteményemet...
2014. jún. 22. 20:49
 5/27 A kérdező kommentje:
Nem pontozok le senkit hisz én voltam kíváncsi a válaszaitokra, és értékelem hogy elolvastátok és válaszoltatok is! :)
2014. jún. 22. 20:49
 6/27 anonim ***** válasza:
82%
Ha apukád olyan felfogású ilyen téren, mint az enyém volt anno, akkor teljesen normálisan fogja kezelni. Azaz belátja, hogy 15 évesen már ismerkedhetsz fiúkkal. Persze ez nálunk sem azt jelentette, hogy ott aludtunk egymásnál, hanem hogy pl feljöhetett délután hozzám, vagy bemehettünk 1-2 órára a városba, ilyenek. Mondjuk azért ne azzal indítsd otthon, hogy apu van egy barátom, aki cigizik ugyan, de jógyerek :D Csak tartsd be azokat a játékszabályokat, amiket a szüleid diktálnak. Ha azt mondják, hogy nem alhatsz nála (tök jogosan!) akkor nem. Ha azt mondják erre legyél itthon, akkor tényleg menj haza.
2014. jún. 22. 21:00
 7/27 anonim ***** válasza:
92%

Nem az a baj hogy ismerkedik hanem hogy kivel....

Cigizik is meg iszik is?

Nekem az a sok.

Szerintem kérdező kérd meg a fiút hogy véletlen se gyújtson rá még ha megkínálják akkor sem...

Tartsátok titokba ezt a dolgot akkor nem lesz baj.

2014. jún. 22. 21:08
 8/27 A kérdező kommentje:
attól még nem rossz ember :)...a bátyáim is isznak buliznak (van hogy cigiznek) még is egyetemisták, jó jegyeik vannak stb. de amúgy tökre megértem mire céloztok :)
2014. jún. 22. 21:20
 9/27 anonim ***** válasza:
97%

Szerintem 16 évesen ne igyon és ne cigizzen egy gyerek!

(Én is csináltam ezeket ennyi idősen de nem vagyok büszke rá!)

Szerintem még nem függő egyiktől sem szóval kérd meg hogy ne csinálja.

Mindkettőtöknek jobb lesz.

2014. jún. 22. 21:26
 10/27 anonim ***** válasza:
72%

Én lányos apuka vagyok, és nagyon büszke lennék rá, ha a lányom bemutatná nekem a barátját. Szeretettel fogadnám, ha érdemes rá, fiamként tekintenék rá.

Sajnos anyuka behatása miatt az én nevemhez csak a rossz dolgok kötődnek, szóval esélyem nincs ilyenre.

2014. jún. 23. 09:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!