Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, akik a FB-n kizárólag...

Anyukák, akik a FB-n kizárólag a saját gyerekük képét teszik fel a saját profilukon, miért teszik?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, és kizárólag a kölökről van kép, róla egy darab sem. Amikor írtam neki, hogy ugyan, tegyél már fel képet magadról, hadd lássalak így 25 év után, teljesen kiakadt, hogy ő nem szép, és különben is az élete értelme a fia, ezért róla van kép.

Másnak is elmegy így az esze szüléskor vagy ez azért nem annyira elterjedt?

2014. jún. 22. 14:35
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
osanya effektus. volt egy regi ismerosom a facen. tok normalis no volt, mindenrol lehetett vele beszelgetni utaztak kulfoldre mert a ferje nem abban az orszagban szuletett ahol elnek. megszuletett a gyerek azota 5 percenkent posztolja hogy mit csinal a gyereke. soha semmi mast. eleinte meg ratettem egy egy like 0t aztan abbahagytam mar nem is nezem. abnormalis dolog, megszunt nonek embernek lenni mostantol nem is letezik csak a gyereke. az meg kezd unalmassa valni, de ahogy lattam nemcsak nekem.
2016. júl. 25. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!