Anyukák, akik a FB-n kizárólag a saját gyerekük képét teszik fel a saját profilukon, miért teszik?
Van egy régi ismerősöm, és kizárólag a kölökről van kép, róla egy darab sem. Amikor írtam neki, hogy ugyan, tegyél már fel képet magadról, hadd lássalak így 25 év után, teljesen kiakadt, hogy ő nem szép, és különben is az élete értelme a fia, ezért róla van kép.
Másnak is elmegy így az esze szüléskor vagy ez azért nem annyira elterjedt?
Nekem van olyan ismerősöm aki, kis túlzással, ha leugrik a sarki boltba, azt már írja is ki a facebook-ra.
Akkor most idegesítsem magam rajta?
Van jobb dolgom is!
átváltoznak ősanyává.
onnantól kezdve ők nem nő, nem feleség, csak anya anya anya anya
Az semmi, hogy magáról tesz-e valaki fel képet, vagy nem.Magánügye.
De mi van, ha a nagyanya rakja ki a gyermek képeit a szülő tiltása ellenére?Joga van a nagyanyának ehhez? Miért nem ért a szép szóból a nagyanya, hogy a gyermekkel ő nem rendelkezik? Pláne, ha nagyanyasága ebben ki is merül.
Én rólam sincs egy kép sem kint.
Oka: el vagyok hízva, és nem szeretném ha látnák azok a régi ismerősök barátok akik régen normális testsúllyal láttak.
Fogyózom, már fogytam 10 kilót, és ha majd elérem a kívánt súlyt majd teszek ki egy képet..Addig nem.
Az ilyenektől én is rosszul vagyok, bejelöl aztán meg fogalmam sincs, h ki az, mert a neve totál semmit nem mond, a fényképeken meg csak a gyerekek vannak.
Szimplán hülyék és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!