Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, akik a FB-n kizárólag...

Anyukák, akik a FB-n kizárólag a saját gyerekük képét teszik fel a saját profilukon, miért teszik?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, és kizárólag a kölökről van kép, róla egy darab sem. Amikor írtam neki, hogy ugyan, tegyél már fel képet magadról, hadd lássalak így 25 év után, teljesen kiakadt, hogy ő nem szép, és különben is az élete értelme a fia, ezért róla van kép.

Másnak is elmegy így az esze szüléskor vagy ez azért nem annyira elterjedt?

2014. jún. 22. 14:35
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
48%
Már nem is azért, de az magánügy, hogy ki mit tesz ki facebookra. Ha neked nem szimpatikus valaki profilja, azt többféle módon is ki lehet védeni: letiltod az illetőt, törlöd az ismerősök közül, vagy egyszerűen csak nem nézegeted, amiket kirak. De azt ne várd el, hogy mindenki direkt a te ízlésednek megfelelően használja a saját facebookját.
2014. jún. 22. 15:19
 12/31 anonim ***** válasza:
27%
11: Pontosan!!!!!
2014. jún. 22. 15:21
 13/31 anonim ***** válasza:
75%

Nekem van olyan ismerősöm aki, kis túlzással, ha leugrik a sarki boltba, azt már írja is ki a facebook-ra.

Akkor most idegesítsem magam rajta?

Van jobb dolgom is!

2014. jún. 22. 15:31
 14/31 anonim ***** válasza:
45%
Irigylem a problémádat.
2014. jún. 22. 16:01
 15/31 anonim ***** válasza:
76%

átváltoznak ősanyává.

onnantól kezdve ők nem nő, nem feleség, csak anya anya anya anya

2014. jún. 22. 16:10
 16/31 anonim ***** válasza:
8%

Az semmi, hogy magáról tesz-e valaki fel képet, vagy nem.Magánügye.

De mi van, ha a nagyanya rakja ki a gyermek képeit a szülő tiltása ellenére?Joga van a nagyanyának ehhez? Miért nem ért a szép szóból a nagyanya, hogy a gyermekkel ő nem rendelkezik? Pláne, ha nagyanyasága ebben ki is merül.

2014. jún. 22. 16:17
 17/31 anonim ***** válasza:
74%

Én rólam sincs egy kép sem kint.

Oka: el vagyok hízva, és nem szeretném ha látnák azok a régi ismerősök barátok akik régen normális testsúllyal láttak.

Fogyózom, már fogytam 10 kilót, és ha majd elérem a kívánt súlyt majd teszek ki egy képet..Addig nem.

2014. jún. 22. 16:19
 18/31 anonim ***** válasza:
68%
aki ezen kattog, az más szempontból, de ugyanolyan zakkant ám...
2014. jún. 22. 16:28
 19/31 anonim ***** válasza:
21%
Persze 17-es, biztos nagyon el vagy hízva. Csak ne hallaná ezt az ember minden nőtől pár kiló miatt!
2014. jún. 22. 16:30
 20/31 anonim ***** válasza:
53%

Az ilyenektől én is rosszul vagyok, bejelöl aztán meg fogalmam sincs, h ki az, mert a neve totál semmit nem mond, a fényképeken meg csak a gyerekek vannak.

Szimplán hülyék és kész.

2014. jún. 22. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!