Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukák, akik a FB-n kizárólag...

Anyukák, akik a FB-n kizárólag a saját gyerekük képét teszik fel a saját profilukon, miért teszik?

Figyelt kérdés

Van egy régi ismerősöm, és kizárólag a kölökről van kép, róla egy darab sem. Amikor írtam neki, hogy ugyan, tegyél már fel képet magadról, hadd lássalak így 25 év után, teljesen kiakadt, hogy ő nem szép, és különben is az élete értelme a fia, ezért róla van kép.

Másnak is elmegy így az esze szüléskor vagy ez azért nem annyira elterjedt?

2014. jún. 22. 14:35
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
18%

Mikor értitek meg végre, hogy nem mindenki a facebúkon éli az életét!

Ha valaki beleköt a helyesírásomba, azt nyilvánosan kinevetem!

2014. jún. 22. 14:37
 2/31 anonim ***** válasza:
75%
Azért mert nem szépek és az életük értelme a gyerek.
2014. jún. 22. 14:41
 3/31 anonim ***** válasza:
84%

Halàlom ez a jelenség, minden nap új fotó a gyerekről, hogy a legokosabb, legszebb, legviccesebb... Anyuka élete értelme, de a háttérben a lakás rohad, mert elpakolni nem képes..

Arról nem is beszélve, hogy sokan pucèr képet raknak ki a gyerekről, mikor az fb a pedofilok kincsesbányája.. Undorító

2014. jún. 22. 14:43
 4/31 anonim ***** válasza:
63%
Mert primitívek!
2014. jún. 22. 14:44
 5/31 anonim ***** válasza:
77%

Nekem magamról épp csak 1-2 van, a többi a gyerekekről, de az se sok, nincs kiposztolva hogy babuci eszik, babuci büfizik, babuci alukál, babuci sír, babuci mosolyog.

Ha nem lenne gyerekem, magamról akkor se tennék ki többet, mert nem vagyok pózolós, rólam alig van kép és nem is akarok többet.

Ha meg kérne valaki, hogy tegyek fel magamról, akkor megmondanám, hogy én se szólok bele, hogy ő mit rak ki magáról, ha annyira látni akar, akkor jöjjön és nézzen meg. Nem a facebookon élem az életem.

2014. jún. 22. 14:45
 6/31 anonim ***** válasza:
54%
Divat miatt csinálják. Egyébként semmi értelme.
2014. jún. 22. 14:48
 7/31 anonim ***** válasza:
98%

Vegyes tapasztalataim vannak ezzel kapcsolatban. Bár mondjuk a halálom, amikor bejelöl ismerősnek valaki, akiről egy darab kép nincs, ami alapján be tudnám azonosítani, a neve pedig tucatnév/általam ismeretlen férjezett név.

Szerintem is csak ez az oka, a gyerek előrébb van, mint ők és magukat különben sem találják szépnek. Nekem mindegy, csak tényleg az azonosítás nehézkes. Ő jelöl be, én meg írogathatok, hogy "Szia, honnan ismerjük egymást?".

2014. jún. 22. 14:51
 8/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem csak anyukákra jellemző, hogy nem tesznek ki magukról képet. Sokan szégyellik magukat, ahogy kinéznek, lehet, hogy kövérnek, soványnak, csúnyának stb. látják magukat. Szerintem ennyi, nem több. Bosszantó valóban akkor tud lenni, ha bejelöl az illető, és név alapján nem tudom, ki az.
2014. jún. 22. 15:09
 9/31 anonim ***** válasza:
67%

Jó, de ekkor vissza is lehet kérdezni.

De jelen esetben a kérdezőnek régi ismerőse az illető, csak a kérdező kíváncsiskodott volna.

Ahhoz, hogy valaki ne tegyen ki képet, nem kell rondának vagy önbizalom hiányosnak lenni. Nekem az ismerősök között két férfi van, akiknek profilkép sincs csak valami más kép, egy fotó sincs fenn róluk, de egyik sem ronda és az önbizalmuk is a helyén van. Egyszerűen csak nem akarják kitenni. Aki fontos kapcsolat az úgy is tudja hogy néz ki, akik meg nem, az nem számít.

2014. jún. 22. 15:12
 10/31 anonim ***** válasza:
71%
Lehet hogy meghízott szülés környékén. Nekem is jó darabig volt kint ősrégi képem (sose a gyerek, az nevetséges), ami az esküvőnkön készült. Amikor lefogytam rögtön raktam is ki egy tucat új képet.
2014. jún. 22. 15:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!