Hogyan értessem meg anyával, hogy már felnőttem?
21 éves lány vagyok. Anyum egyedül nevelt fel, tesóim sincsenek. Mindig is én voltam anyuci pici lánya, mindent megkaptam tőle. Már egy ideje komoly kapcsolatban élek a barátommal, akit anya is kedvel. A problémám a következő: nem aludhatok a páromnál és ő se aludhat nálunk. Ha huzamosabb ideig vagyok a párommal, vagy minden nap találkozok vele, akkor anyum besértődik. Mindig azt vágja a fejemhez, hogy egyedül marad és én nem foglalkozok vele. Tegnap a párommal közös barátaink szerveztek egy bulit, ahova én is hivatalos voltam. Barátom bejött értem kocsival délelőtt, mert délben szülinapra voltunk hivatalosak. Egész délután próbáltam elérni anyát telefonon, de nem vettem fel. este 8-kor felhívtam, erre rám vágta a telefont, hogy őt nem érdekli, hogy mit csinálok. Fél 9-re már itthon voltam. Kérdeztem mi a baja, erre azt vágta a fejemhez, hogy innentől nem fog velem foglalkozni. Amit tehetek, megteszek érte, orvosokhoz kísérem, sétálok vele, vásárolok vele. Attól fél, hogy egyedül marad, de nem érti meg hogy én már felnőttem, és ha ezt csinálja a kapcsolataim fogják bánni és én is egyedül maradok. Mit tehetnék ebben az esetben?
21/L
Az lenne a legszerencsésebb, ha találnál anyukádnak társaságot, esetleg partnert. Tudom, nehéz ügy, de gondold végig, nincs-e valaki az ismeretségi körödben, akit be lehetne mutatni neki.
"A válaszíró 80%-ban hasznos válaszokat ad."
Látom itt az oldalon, hogy egyre többen telepítik! Te kis huncut!!!
Nem, nem röhejes tanács a partner keresés. Ugyanis a lány nem tehet arról hogy az anyja úgy döntött anno, hogy nem keres magának férfit és egyedül neveli fel. Ez az anyja döntése volt, és saját döntésének későbbi következményeit nem kéne a gyereken leverni... (mármint hogy egyedül marsd ha a lány nincs otthon) mit gondolt, élete végig a szoknyáján fog ülni? A gyereket az ember nem magának neveli hanem az ÉLETnek.
Vagy egy mesterhármas: Örömmel várni, szeretettel felnevelni, békében elengedni. Sokaknak nem megy az utolsó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!