Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg apámmal,...

Hogyan értessem meg apámmal, hogy engem ez zavar? 17L

Figyelt kérdés
Édesapám amikor elmegyek mellette a lakásban rebdszeresen játékosan ráüt a fenekemre. Öcsémmel is csinálja néha, meg édesanyámmal is. De engem már néha nagyon zavar. Köszönöm a normális válaszokat.

2014. máj. 24. 13:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
98%

Apa, ne csináld!

...néma gyereknek, anyja se...ugye...

2014. máj. 24. 13:40
 2/16 anonim ***** válasza:
94%
Mond el neki, hogy Neked ez kellemetlen, ne csinálja! Szerintem meg fogja érteni. Ha nem is egycsapásra, de fokozatosan leszokik róla. Ha úgy érzed mégsem, akkor eréjesebben kérd meg erre.
2014. máj. 24. 13:40
 3/16 anonim ***** válasza:
98%

Csak úgy, azonnal, amikor rád üt, szembefordulsz vele és közlöd simán, hogy zavar tégedet a tette.

Miért kellene ehhez különleges módszer?

2014. máj. 24. 13:41
 4/16 anonim ***** válasza:
97%
így: apa, légyszi ne, mert kellemetlen. KOMMUNIKÁCIÓ!!!
2014. máj. 24. 13:43
 5/16 anonim ***** válasza:
78%
"Ne csapkodd a seggem, fater"
2014. máj. 24. 13:59
 6/16 anonim ***** válasza:
89%
Addig örülj, amíg játékosan. Viccet félretéve, szerintem meg lehetne mondani neki szépen, hogy ez téged zavar. Ha pedig nem érti meg, mint pl. annó az anyám, akkor el kell lökni a kezét párszor.
2014. máj. 24. 14:00
 7/16 anonim ***** válasza:
68%

Volt egy ehhez hasonlo kerdes de ott a lany 12 volt es az anyja "paskolta" a feneket...... na mind1.

Fordult el amikor latod hogy rautne,vagy mond meg neki hogy apu: 17 vagyok ez mar intim resznek szamit.... mert ha neha jatekbol az mas de rendszeresen?!........ szinte felnott vagy........ :S

2014. máj. 24. 14:05
 8/16 anonim ***** válasza:
32%

"Ne csapkodd a seggem, fater"

Feltételezem, hogy kérdezőnek sem "segge" sem "faterja" nincsen.

Apu, légyszives, ne tedd ezt! Engem nagyon zavar!

Szerintem ennyiből éteni fog.

2014. máj. 24. 14:06
 9/16 anonim válasza:
46%
Nekem nagyanyám csinálta ezt folyton. Egyszer nagyon dühös lettem, és beszóltam neki, hogy hagyja már abba, ez annyira pedo-dolog. Utána pedig elsírta magát, hogy ő ezt nem így érzi, hogy mondhatok ilyet. Azóta abbahagyta szerencsére, de néha megengedem, hogy megcsapkodja. Tudom, hogy ez nem pedofília, de akkor is eléggé zavaró dolog, és a mai napig nem értem, mi a jó benne.... :/
2014. máj. 24. 14:19
 10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is félek, hogy megbántom vagy megsértem, de akkor majd erőt veszek magamon.
2014. máj. 24. 14:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!