Hogyan értessem meg apámmal, hogy engem ez zavar? 17L
Figyelt kérdés
Édesapám amikor elmegyek mellette a lakásban rebdszeresen játékosan ráüt a fenekemre. Öcsémmel is csinálja néha, meg édesanyámmal is. De engem már néha nagyon zavar. Köszönöm a normális válaszokat.2014. máj. 24. 13:36
1/16 anonim válasza:
Apa, ne csináld!
...néma gyereknek, anyja se...ugye...
2/16 anonim válasza:
Mond el neki, hogy Neked ez kellemetlen, ne csinálja! Szerintem meg fogja érteni. Ha nem is egycsapásra, de fokozatosan leszokik róla. Ha úgy érzed mégsem, akkor eréjesebben kérd meg erre.
3/16 anonim válasza:
Csak úgy, azonnal, amikor rád üt, szembefordulsz vele és közlöd simán, hogy zavar tégedet a tette.
Miért kellene ehhez különleges módszer?
4/16 anonim válasza:
így: apa, légyszi ne, mert kellemetlen. KOMMUNIKÁCIÓ!!!
6/16 anonim válasza:
Addig örülj, amíg játékosan. Viccet félretéve, szerintem meg lehetne mondani neki szépen, hogy ez téged zavar. Ha pedig nem érti meg, mint pl. annó az anyám, akkor el kell lökni a kezét párszor.
7/16 anonim válasza:
Volt egy ehhez hasonlo kerdes de ott a lany 12 volt es az anyja "paskolta" a feneket...... na mind1.
Fordult el amikor latod hogy rautne,vagy mond meg neki hogy apu: 17 vagyok ez mar intim resznek szamit.... mert ha neha jatekbol az mas de rendszeresen?!........ szinte felnott vagy........ :S
8/16 anonim válasza:
"Ne csapkodd a seggem, fater"
Feltételezem, hogy kérdezőnek sem "segge" sem "faterja" nincsen.
Apu, légyszives, ne tedd ezt! Engem nagyon zavar!
Szerintem ennyiből éteni fog.
9/16 anonim válasza:
Nekem nagyanyám csinálta ezt folyton. Egyszer nagyon dühös lettem, és beszóltam neki, hogy hagyja már abba, ez annyira pedo-dolog. Utána pedig elsírta magát, hogy ő ezt nem így érzi, hogy mondhatok ilyet. Azóta abbahagyta szerencsére, de néha megengedem, hogy megcsapkodja. Tudom, hogy ez nem pedofília, de akkor is eléggé zavaró dolog, és a mai napig nem értem, mi a jó benne.... :/
10/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Én is félek, hogy megbántom vagy megsértem, de akkor majd erőt veszek magamon.
2014. máj. 24. 14:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!