Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan értessem meg vele,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan értessem meg vele, hogy zavar?

Figyelt kérdés
Párommal ha megbeszélünk valamit, rendszerint nem tartja magát ahhoz. Múltkor megbeszéltük, ha hazaérnek ír, erre nem írt csak fél 11 kor. Olyankor, mindig bocsánatot kér, meg érzem hogy szeret, meg nem is haragszok rá, csak ezzel nagyon felbosszant.Tegnap is megbeszéltük, hogy 11 kor beszélünk, mivel nincs most otthon, hanem egy másik városban vannak még 1 hétig, ezért neten reggel meg este beszélünk. Felkelek 11 kor, elpakolok, azóta se jött fel.. Szóval engem ez nagyon felbosszant, hogy mindig eltér a megbeszélt dolgoktól. Persze szertem meg ő is és ezért nem akarok ebből vitázni,de hogy értessem meg vele?
2013. aug. 4. 12:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ne írj vissza neki te egy ideig
2013. aug. 4. 12:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem tudod megértetni, nem fog megváltozni...
2013. aug. 4. 12:34
 3/13 anonim ***** válasza:
Az utóbbi példából kiindulva: felkelsz 11-kor (bár ez mondjuk nem lehet olyan nagy ügy, normál esetben 11-re már régen ébren kéne lenni), felmész netre, vársz egy fél órát. Nem jön, írsz neki egy üzenetet, hogy vártál rá, nem jött, te most mész és csinálsz valami jobbat, mint rá feleslegesen várni.
 4/13 ASOT ***** válasza:
52%

Már ne haragudj de te nagyon ki akarod őt sajátítani és kissé hisztis is vagy.

Miért kéne hogy pontban akkor ott legyen? Adódhat 1000 más dolga, minthogy neten csevegjetek.

Maximum annyi hogy ír hogy most nem jó.

lehet tovább alszik tovább dumál a haverjaival és nem azaz első hogy nma most félrehúzódok és szia kicsim hogy vagy

5/13 A kérdező kommentje:
Fentvoltam már korábban, ugyanezt csináltam, írtam neki hogy 11.40 fele hogy megyek mert dolgom van, nem jött fel szóval majd beszélünk.
2013. aug. 4. 12:35
 6/13 anonim ***** válasza:

Na ilyen egy hisztis csaj sem kéne soha!

Telefon nem létezik vagy mi??

2013. aug. 4. 12:36
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem várom, hogy neten csevegjünk, de ha ott van hogy 11 óra, és más dolga van akkor ír hogy bocsi nem tudok lenni később beszélünk, és akkor nem várom. Ennyi. Vagy ha tudja, hogy álmos, nem kel fel 11 ig, akkor este nem 11 et ír, hanem azt mondja hogy majd ha felkeltem.
2013. aug. 4. 12:36
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem fogom állandóan hívogatni.
2013. aug. 4. 12:37
 9/13 anonim ***** válasza:

Veled volt. Gondolom beszélgettetek akkor minek írjon már megint rád. Kell egy kis szabadság a pasiknak is. Ez persze hogy természetes. Miért ha te nála vagy és haza mész utána rögtön küldesz neki egy sms-t hogy: szia kicsim, hogy vagy? ha ott van nálad, beszélget veled, elmond mindent ami vele történt, akkor teljesen kifogy a mondani valójából. Hazamegy fölnéz facebookra, nem az lesz az első hogy rád ír, mi van vele.. mivel ELMONDOTT mindent. Gondolom ha bármi fontos történt volna veled akkor te biztos tájékoztattad volna, habár nem hiszem, hoyg ennyi idő alatt bármi is történhetne.

Valamint a pasiknak szükségük van szabadságra úgy ahogyan neked is. Képzeld, hogy állandóan a nyakadon lógna nem tudnál semmit sem tenni nélküle, téged nem idegesítene?

Mert engem rohadtul.

Valamint ha nem ír minden órában sms-t talán jelentheti azt is hogy nem ér rá. Néha erre sem árt gondolni.

2013. aug. 4. 12:40
 10/13 anonim ***** válasza:
17/L (előző voltam)
2013. aug. 4. 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!