Hogyan értessem meg apámmal, hogy engem ez zavar? 17L
Figyelt kérdés
Édesapám amikor elmegyek mellette a lakásban rebdszeresen játékosan ráüt a fenekemre. Öcsémmel is csinálja néha, meg édesanyámmal is. De engem már néha nagyon zavar. Köszönöm a normális válaszokat.2014. máj. 24. 13:36
11/16 anonim válasza:
Ezt én is csinálom a lányaimmal néha, ők is utálják. :)))))
12/16 anonim válasza:
Csapkodja az ember seggét a párja maximum, családon belül miért kell ilyen helyeken rendszeresen a másikhoz nyúlni? poénból még elmegy néhannapján, mondjuk ha a mási klehajol, na akkor egy csattanósat :D De agyvérzést is kapnék, ha valaki ezt állandóan csinálná itthon.
13/16 anonim válasza:
Az én apukám anyukám fenekét szokta csapkodni, és szerintem ez az egyetlen normális verziója ennek egy családban...
14/16 anonim válasza:
Ha félsz hogy megbántod, mondhatod neki félig-meddig viccesen hogy apa ne már, nem vagyok én már kisgyerek, ha többször is szólsz neki így és ezután is folytatja, akkor mondd meg neki kerek perec.
15/16 anonim válasza:
Nekem anya a nyakamat puszilgatta régen amit nagyon utáltam de pár alkalom után megmondtam neki, hogy nem szeretem ha ezt csinálja. Amint zavar valami szólni kell, ha újra elkezdi megint szólsz. Máshogy nem lesz vége
16/16 anonim válasza:
Megmondod neki simán, hogy zavar Téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!