Milyen a helyzetetek a családdal?
Figyelt kérdés
Otthon laktok még?
Támogatnak lelkileg a költözésben?
Vagy gyerekként kezelnek?
Korotok?
2014. jún. 18. 09:51
11/14 anonim válasza:
34 éves vagyok, a férjemmel élek Dániában. Ő dán, én magyar vagyok.
A szüleimtől nemrég költöztem el, amikor a kapcsolatunk szilárd lett.
Az előző kapcsolatomban együtt laktunk a szüleimmel.
Nehéz volt nekik feldolgozni, hogy ilyen messzire költöztem, de felnőttként kezelnek. Mindennap telefonálunk egymásnak.
12/14 anonim válasza:
20 vagyok, itthon élek, és nem akarok elköltözni, szeretem a szüleimet, a kapcsolatomat is támogatják, és ha olykor dolgozom, azt is félretehetem. Teljesen felnőttként kezelnek.
13/14 anonim válasza:
albérletbe lakok a párommal 23éves koromba költöztem el otthonról. most 26vagyok. amikor otthon laktam nem jöttem ki vmi jól anyuval a pasija miatt. érezhető volt h felesleges lettem otthon. kb 1éve dolgoztam már. mikor eljöttem otthonról anyám megjegyezte h tok jo h akkor koltozok el amikor adok haza penzt.(kellett haza adnom) :D
14/14 anonim válasza:
2 éve költöztem el a szüleimtől, a párommal albérletben élünk.
Nem kellett semmiféle támogatás a költözéshez, ahogy befejeztem a tanulmányaimat már repültünk is ki a szülői házból mert együtt akartuk építgetni a mi kis életünket.
Nem kezelnek gyerekként.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!