Fiatal felnőttként előfordult, hogy otthon szilvesztereztünk a családdal tágabb értelemben véve - nagynénik, nagybácsik, unokatesók is ott voltak. Természetesen kiöltöztünk, nálunk ez alapvető, ahogy minden családi összejövetelen.
De pl. Karácsonykor a kis család is kiöltözik, ha erre vagy kíváncsi (tehát szülők gyerekek csak).
2013. dec. 31. 16:08
3/15 anonim válasza:
Persze, este 7-kor fürdés után átveszem a pizsamámat.:D
19/L
2013. dec. 31. 16:22
4/15 anonim válasza:
Az túlzás, de ünnepekkor mindig kicsit többet szépítkezek, frissen mosom a hajam a stb. És van ünnepi "szerelésünk" is a vőlegényemmel, színes csíkos zokni, piros egyen pulóverek, nekem cuki harisnya, hogy "karácsonyi manós" külsőnk legyen :D A család többi tagja konkrétan leszarja az ilyesmit, de legalább mi vagyunk a legszebbek :)
25/N
2013. dec. 31. 16:23
5/15 anonim válasza:
Sohasem volt "divat" kiöltözni nálunk. Ha már pihenés, ünnep, család, akkor ne kelljen feszengeni egy olyan ruhában amihez igazán senkinek semmi kedve.
2013. dec. 31. 16:28
6/15 anonim válasza:
Nem, ketten vagyunk a párommal. 22L
2013. dec. 31. 16:37
7/15 anonim válasza:
A férjemmel 2-en vagyunk, most minek csipjem ki magam, amugy is mérges vagyok, hogy nem tudunk menni sehova sem!
2013. dec. 31. 16:41
8/15 anonim válasza:
én akkor se csíptem ki magam, mikor nem maradtam itthon, egyszerűen, nem olyan volt a társaság. rocker társaság volt, sima póló, farmer volt az öltözetem, semmi extra. most szűk baráti körbe megyek, lakásba, szóval megint nem fogok kiöltözni, normál utcai ruhában megyek, mint ahogy a városba is elmennék.
2013. dec. 31. 16:52
9/15 anonim válasza:
2 en vagyunk a párommal, jelenleg bugyiban és egy poloban fekszem a tv elött. Szerintem ez 12 elött sem fog változni, bár ha kimegyünk az utcára megnézni a tüzijátékot, akkor veszek fel valami meleget.
2013. dec. 31. 16:57
10/15 anonim válasza:
Gondoltam rá, főleg hogy karácsonyra nagyon szép ruhákat kaptam és még alkalmam sem volt hogy felvegyem, de valószínűleg nem várom meg az éjfélt, úgyhogy elvetettem az ötletet...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!