Kik a családdal szilvesztereznek otthon, ti ki öltöztök?
Figyelt kérdés
korod nemed?2013. dec. 31. 16:04
11/15 anonim válasza:
Minek,párom már glottiba kinyúlt a fotelba ugy tv-zik:)majd iszunk egy kölyök pezsit éjfélkor ha be nem alszunk.
12/15 anonim válasza:
Egy fekete szabadidőgatyesz van rajtam, amit összekentem nyáron festékkel, amikor festettem a kerítést. Meg van rajtam egy trikó, amit összekentem fehér dezodorral, amit nem szívott be rendesen a bőröm. És végül egy kék pulcsi, ami makulátlan. A hajamat egy khaki színű rongy tartja össze. BUÉK
13/15 anonim válasza:
Amúgy sem szoktunk nagyon elegánsba kiöltözni, de általában amúgy is félelegáns utcai ruhában vagyok otthon...
kivéve ma, mert hulla beteg vagyok, pont jókor :D.
14/15 anonim válasza:
Itthon vagyok párommal, és a jobbik (kevésbé kopott és festékes) melegítőgatyámat és egy kényelmes zenekarost húztam (Y)
20L
15/15 anonim válasza:
Párommal itthon vagyunk, éjfélkor már pizsamában fogjuk inni a kölyök-pezsgőt (babát várunk:)). Imádunk itthon lenni szilveszterkor. 30 évesek vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!