Mit tegyek anyammal? Mar kiakaszt! 15/l
Valószínűleg csak félt téged. Ő is volt 15, pontosan tudja, hogy milyen hibákat követhetsz el (valószínűleg el is fogod őket), ettől szeretne megóvni.
Nem vagyok se 15, se lány, szóval nem én leszek itt a leghitelesebb tanácsadó, de egyetlen megoldásként azt tudom elképzelni, hogy leültök és megbeszélitek, hogy miért nem szeretné anyukád ezt meg azt.
mond neki hogy örüljön inkább hogy nem a gép előtt ülsz..nekem szigorúak a szüleim..de egy idő után rájöttek hogy inkább ne lássanak mint sem egész nap a gép előtt lógjak (persze határokon belül engednek el így is..10re otthon vagyok stb.)..mond neki hogy suli időben se látott többet téged..vagy azt hogy suli időben teljesen tiszteletben tartottad hogy ne találkozzatok hétköznap..most nincs suli.. szeretnél végre vele lenni..biztos ha normálisan megbeszéled vele nem fog a továbbiakban gondot jelenteni :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!