Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tegyek anyammal? Mar...

Melissza ikszdé kérdése:

Mit tegyek anyammal? Mar kiakaszt! 15/l

Figyelt kérdés
Sziasztok 15 eves lany vagyok anyukammal eleg jo a kapcsolatunk, de mostanaban nagyon kiakaszt. Feleve tarto kapcsolatom van es a baratommal anyukamek miatt keveset talalkozunk. Suli idoben csak hetvegen talalkozhattunk ami ertheto volt mert tanulnom kellett. De amiota elkezdodott a szunet eljartunk strandra , kirandulni kicsit es allitasa szerint tulzasba visszuk ezt az egeszet hogy sokat talalkozunk. Nem igazan szigoru velem de ebben az egyben nagyon. Suli idoben egyszer akartunk penteken talalkozni es elkezdett velem orditani hogy miert kell talalkoznunk penteken ha meg suli ido van nem alszom ki magam ha jon hozzank. Szoval elegem van belole. :/ Vissza szolni nem szeretnek ezert kerlek adjatok tanacsot mit tehetnek mert nem lehet vele meg beszelni sem ezt a dolgot . elore is koszi

2014. jún. 16. 15:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínűleg csak félt téged. Ő is volt 15, pontosan tudja, hogy milyen hibákat követhetsz el (valószínűleg el is fogod őket), ettől szeretne megóvni.

Nem vagyok se 15, se lány, szóval nem én leszek itt a leghitelesebb tanácsadó, de egyetlen megoldásként azt tudom elképzelni, hogy leültök és megbeszélitek, hogy miért nem szeretné anyukád ezt meg azt.

2014. jún. 16. 15:41
 2/3 Fényember ***** válasza:

mond neki hogy örüljön inkább hogy nem a gép előtt ülsz..nekem szigorúak a szüleim..de egy idő után rájöttek hogy inkább ne lássanak mint sem egész nap a gép előtt lógjak (persze határokon belül engednek el így is..10re otthon vagyok stb.)..mond neki hogy suli időben se látott többet téged..vagy azt hogy suli időben teljesen tiszteletben tartottad hogy ne találkozzatok hétköznap..most nincs suli.. szeretnél végre vele lenni..biztos ha normálisan megbeszéled vele nem fog a továbbiakban gondot jelenteni :)

15/L

2014. jún. 16. 23:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Próbálom megbeszélni vele. Engem is csak idore engednek el. :)
2014. jún. 20. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!