Összevesztem anyámmal! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Mostanában összeveszek anyukámmal úgy,hogy én szeretnék csak egy kicsit közeledni hozzá,mert régóta nem olyan jó a kapcsolatunk.2014. ápr. 22. 23:47
4/8 A kérdező kommentje:
Az a veszekedés témája,hogy nem hagy azzal békén hogy semmire se fogok menni,úgy értem,nem lesz jó munkám soha,szörnyű,nehéz életem lesz a jövőben...stb...
Szeretem őt de ezt nem birom,hogy soha nem támogat! :'(
És lécci ne irjatok olyat hogy nem ilyen egy anya,mert ő egy anya,csak annyi a baj hogy nem támogat!
2014. ápr. 23. 04:04
5/8 anonim válasza:
Támogat, csak rosszul. Aggódik érted és azt várja, hogy változzál, de rosszul közelíti meg a helyzetet. Sajnos a nevelést nem tanítják a szülőknek, gondolj bele, minden baromságot tanulsz az iskolában, de hogy hogy kell viszonyulni a gyerekhez vagy embertársaidhoz, hogy kell gyereket nevelni, azt nem. Legyél vele megértő, kérdezd meg tőle, pontosan mit is vár tőled és mondd meg neki, hogy te megteszel minden tőled telhetőt.
6/8 anonim válasza:
Azt nem írod, hogy MIBEN nem támogat? Lassan csak eljutunk. Csak úgy, a semmire mondja ezeket? Kötve hiszem. A többi meg még válaszol is a semmire. Kiváló. Szóval mit csinálsz, mit nem csinálsz, milyen célodnak mond ellent?
7/8 viky27 válasza:
Vigyél neki virágot :-D aztán üljetek le beszélni h téged mi bánt,őt mi bántja stb..hidd el jobb lesz :-D
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kommenteket,megbeszéltem vele és már minden rendben lesz! :)
2014. ápr. 24. 00:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!