Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Összevesztem anyámmal! Mit...

Összevesztem anyámmal! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mostanában összeveszek anyukámmal úgy,hogy én szeretnék csak egy kicsit közeledni hozzá,mert régóta nem olyan jó a kapcsolatunk.
2014. ápr. 22. 23:47
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
pl kérj bocsánatot?
2014. ápr. 23. 00:10
 2/8 anonim válasza:
29%
Békütyetök ki, dezsvírem!
2014. ápr. 23. 00:34
 3/8 anonim válasza:
hoty? PLLS
2014. ápr. 23. 01:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Az a veszekedés témája,hogy nem hagy azzal békén hogy semmire se fogok menni,úgy értem,nem lesz jó munkám soha,szörnyű,nehéz életem lesz a jövőben...stb...

Szeretem őt de ezt nem birom,hogy soha nem támogat! :'(

És lécci ne irjatok olyat hogy nem ilyen egy anya,mert ő egy anya,csak annyi a baj hogy nem támogat!

2014. ápr. 23. 04:04
 5/8 anonim ***** válasza:
Támogat, csak rosszul. Aggódik érted és azt várja, hogy változzál, de rosszul közelíti meg a helyzetet. Sajnos a nevelést nem tanítják a szülőknek, gondolj bele, minden baromságot tanulsz az iskolában, de hogy hogy kell viszonyulni a gyerekhez vagy embertársaidhoz, hogy kell gyereket nevelni, azt nem. Legyél vele megértő, kérdezd meg tőle, pontosan mit is vár tőled és mondd meg neki, hogy te megteszel minden tőled telhetőt.
2014. ápr. 23. 07:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt nem írod, hogy MIBEN nem támogat? Lassan csak eljutunk. Csak úgy, a semmire mondja ezeket? Kötve hiszem. A többi meg még válaszol is a semmire. Kiváló. Szóval mit csinálsz, mit nem csinálsz, milyen célodnak mond ellent?
2014. ápr. 23. 08:03
 7/8 viky27 ***** válasza:
Vigyél neki virágot :-D aztán üljetek le beszélni h téged mi bánt,őt mi bántja stb..hidd el jobb lesz :-D
2014. ápr. 23. 08:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a kommenteket,megbeszéltem vele és már minden rendben lesz! :)
2014. ápr. 24. 00:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!