Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám állandóan a facebookom...

Anyukám állandóan a facebookomat ellenőrzi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már lassan nem merek semmit se írni az ismerőseimnek, mert félek, hogy anyukám (miután minden nap megnézi) mindent kiszed belőlem. És azt is tudom, hogy a többi ismerősömnek a szülei sem nézegetik a gyerekük FB-ját. Ha meg megváltoztatom a jelszavam, követeli, hogy állítsam vissza. Próbáltam őt meggyőzni, hogy ne nézegesse állandóan, de nem enged. Tudom, hogy csak védeni akar, de nincs mitől. A barátaimon és ismerőseimen kívül nem beszélek ott senkivel. Valami tanács?

2014. jún. 13. 19:54
1 2 3 4 5
 41/45 anonim válasza:

Hát én őszintén sajnállak :( az én anyám szerencsére nem ilyen,de azért soha az életbe nem adnám neki a jelszavam,mert azért vannak ott olyan dolgok,amiket nem szeretném ha látna(üzenetek a volt pasimmal,meg a legjobb barátom szivecskéi,merthogy időközben belémzúgott).Szóval kitartás,vagy bírd ki,vagy csinálj egy új profilt,változtasd meg a jelszavad aztán mond azt hogy elfelejtetted vagy ilyesmi.Legyél kreatív.Egyébként én mindig is nagyon elleneztem ezt a szülő-felsőbbrendűséget,szóval ha tüntetni akarsz,hívj nyugodtan :) de az is egy megoldás hogy leülsz vele dumálni is megmondod neki hogy akár gyerek vagy,akár nem,magánélete mindenkinek van és ahhoz senkinek semmi köze még neki sem meg ilyesmik :) és annak aki mondja hogy 12 évesen szerelmes jajj de édes...meg ilyesmik,na azoktól én hányok.Mért ne lehetnének egy embernek fiatalon valódi érzései?Én is voltam szerelmes,sőt barátom is volt,ugyan nem volt hosszúéletű dolog de addig szerettük egymást(azthiszem ő még most is) és most is az vagyok,és ez teljesen normális.És lehet hogy van itt egy halom hülye aki azt mondaná hogy jajj ez csak duma,de ez hülyeség.Lehet,hogy az ember nem 12 évesen fogja megtalálni élete szerelmét de még mindig emlékszem az érzésre,amikor a régóta imádott fiú írt nekem face-en hogy találkozzunk.És nem tudott róla az anyám.Merthogy akkor még azt se mondtam el,hogy van face-em.Szerintem neked is ezt kellett volna csinálnod,de hát utólag mindig olyan okos az ember...

Na jó ez kicsit hosszabb lett mint terveztem,de azért a lényeget remélem érted.Állj ki magadért!Jézusom,úgy beszélek mint valami forradalmár.Ha van kedved vkivel dumálni nyugodtan Írj!

#13/L

2015. aug. 8. 00:52
 42/45 anonim ***** válasza:

En 9 evesen regisztraltam de csak a jatekok miatt. Sosem neztek bele de nem is engedtem volna.

Bar az igaz hogy 9 es 12 eves korom kozott nem volt semmi rejtegetnivalóm, akkor sem hagytam volna.

Cserelj jelszot es ne add meg az ujat. Ennyi.

2015. aug. 8. 02:18
 43/45 anonim ***** válasza:

14: Minden nap 8-10 órát velük töltesz, nem?

Miért olyan fontos az esti pár órában, amikor nem vagytok együtt, PONT FB-on poénkodni? Ott van a Skype, az e-mail, a fórumok, chatszobák, blogok, MSN, anyámkinnya, és a TELEFON!!!!!!

És a személyes együttlógás lehetősége is!

2 évvel ezelőttig nem volt internet, a gyerekek találkoztak és telefonáltak, de leginkább kibírták, hogy csak egyet kell aludni reggelig, amikor is újra találkoznak.:)

2015. aug. 8. 03:41
 44/45 anonim ***** válasza:
JAV.: 20 évvel ezelőttig.
2015. aug. 8. 03:42
 45/45 anonim válasza:
Kedves #40-es! Lehet, hogy ti kint játszottatok, akkor még mindenkinek volt testvére, akivek játsszon. Most egyre több egyke van, aki mit csináljon, ha a kecke kész van (jó esetben), kint esik az eső és van egy okostelefon. Komolyan te is inkább lesnéd a falat? Hát gratulálok, jó szrakozást
2018. márc. 12. 19:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!