Miért csinálja állandóan ezt apa?
Én is ugyanígy voltam, ráadásul élt is kint rokonom... Anyám itt bőgött szó szerint, hogy ne menjek..., hogy végezzek el egy iskolát aztán utána oda megyek, ahová akarok. Azóta is suliba járok, gyűlölök minden napot, utálom, amit tanulok, és minden gondolatom az, hogy végre végezzek és mehessek :( Nem telik el nap, hogy ne bánnám az életem :( Elméletileg (ezen kívül) egy szakmai gyakos félévem van, és utána végre végee, engem már csak ez éltet.
Menj, amíg megteheted, utólag szörnyű érzés megbánni, arra gondolni, hogy mi lett volna ha...
Nincsmit. Az évek csak mennek, soha vissza nem jönnek :( Az éltet, hogy utolsó félév és végee :) Annyi tervem van, ha felét sikerül megvalósítanom, már akkor is boldog leszek és elégedett :)
Az au-pairkedés jó ötlet a nyelvtanuláshoz, más kultúra megismeréséhez, nekem is van ismerősöm, aki középiskola után kiment. Szerencséje volt a családdal is. A lényeg, hogy nem szabad feladni az álmainkat, egy életünk van :) Kívánom, hogy minden jól alakuljon! :)
Igen,teljes mértékben igazad van. :(
Igen.én is így gondolom. A családdal úgyis csak angolul fogok tudni beszélni,szóval úgymond "rá leszek kényszerítve",hogy angolul beszéljek. :) Köszönöm! Én is kívánom neked,hogy teljesüljön az a sok álmod,vagy csak a fele! ;) Nekem is elég sok álmom van,és ha már a fele teljesül is,én is boldog leszek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!