Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám állandóan a facebookom...

Anyukám állandóan a facebookomat ellenőrzi. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már lassan nem merek semmit se írni az ismerőseimnek, mert félek, hogy anyukám (miután minden nap megnézi) mindent kiszed belőlem. És azt is tudom, hogy a többi ismerősömnek a szülei sem nézegetik a gyerekük FB-ját. Ha meg megváltoztatom a jelszavam, követeli, hogy állítsam vissza. Próbáltam őt meggyőzni, hogy ne nézegesse állandóan, de nem enged. Tudom, hogy csak védeni akar, de nincs mitől. A barátaimon és ismerőseimen kívül nem beszélek ott senkivel. Valami tanács?

2014. jún. 13. 19:54
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
9. válaszoló: én nem vagyok az a típus, aki bedől egy idegennek, hogy találkozzam vele, stb. És ha még igazad is lenne, miért van az, hogy 110%-os bizonyossággal mondhatom, hogy SENKI más osztálytársamnak, szomszédomnak, fiatalkorú ismerősömnek nem nézegetik?
2014. jún. 13. 20:08
 12/45 anonim ***** válasza:
74%
Mert az ő szüleik nem érzik felelőtlenségnek, csupán azért nem nézegetik. Az én unokaöcsémnek is van, annyi idős mint te, mégsincs felháborodva, hogy nézegetik, mert nincs titkolnivalója. Ezek szerint neked van.
2014. jún. 13. 20:10
 13/45 anonim ***** válasza:
36%
Én azt csinálnám,hogy mondanám, hogy letöröltem magam, aztán álnéven csinálnék egy fészbukot és az előzményeket minden nap törölném.
2014. jún. 13. 20:11
 14/45 A kérdező kommentje:
Nincs, csak szeretnék cenzúra nélkül beszélni a haverjaimmal, mert anyukám egy ártatlan vicctől, vagy egy kisebb trágár kifejezéstől kiakad.
2014. jún. 13. 20:12
 15/45 anonim válasza:
80%

A te géped?? Te vetted? Örülj neki, hogy van szgéped mert ha nem vették volna akkor min nyomnád azt a sz@rt?

És örülj neki, hogy ellenőrzi mert amilyen kis lökött vagy képes lennél egy pedofil vagy egy gyilkos csapdájába!!

2014. jún. 13. 20:13
 16/45 A kérdező kommentje:
13. válaszoló: legeslegvégső esetben talán ezt tenném, de hamar kitudódna :/
2014. jún. 13. 20:13
 17/45 A kérdező kommentje:
15. v.: jajj... épp az előbb írtam le, hogy én ilyeneknek nem dőlök be, igen, én vettem a gépet a spórolt pénzemből, és végül nem vagyok taknyos, legyél szíves illedelmesebben beszélni velem, akár gyerek vagyok, akár nem.
2014. jún. 13. 20:16
 18/45 anonim ***** válasza:
49%
Neked adok igazat, én nem nézegetném a 12 éves gyerekem fb-ját. A suliban is tudtok káromkodni, azt nem hallják a szülők. Bajba is ugyanúgy kerülhetsz más módon, mint a facebook. De anyukád nem így gondolkodik, úgyhogy muszáj alkalmazkodnod hozzá. Ami a magánügyed azt személyesen beszéld meg az illetővel, a facebook chat-et pedig csak találkozók megbeszélésére, általános dolgokra használd, a barátnőiddel kitalálhattok esetleg valamilyen megbeszélt mondatot is, ami számotokra mást jelent, ezt biztosan nem veszi észre anyukád.
2014. jún. 13. 20:22
 19/45 anonim válasza:
78%

15-s vagyok.

Persze... összegyűjteni 12 évesen egy kb 100ezres gépre... mindegy...

És tudod sokan úgy vannak, hogy nem dőlnek be aztán...

Pl. most ír neked erre a "problémádra" egy privát üzit, hogy neki is ez a baja beszélgessetek róla elindul emailozás bizalmadba fogadod és utána megtörténik a baj.

hidd el csak jót akarok. Inkább nézzék meg ha nincs takargatni valód akkor ne problémázz rajta.

2014. jún. 13. 20:23
 20/45 A kérdező kommentje:
De épp ez az, hogy van titkolni valóm. Itt nem kell valami hihetetlen extrém dologra gondolni, sőt, lehet, hogy ez másnak egyáltalán nem kínos, nem tudom. De én nem szeretnék az anyukám szemébe nézni, és azt mondani: "Igen anya, ez van.", mert ha valami olyanról van szó, elmondom, neki. Innen pedig az következik, hogy nem bízik bennem és azt gondolja, nem mondok el neki minden lényeges dolgot. Ez sosincs így, maximum talán egyszer, épp emiatt is írtam ki a kérdést, az pedig a szerelmi ügyem, amiről nem szeretek anyukámnak beszélni. Tud róla, de nem szeretem ha faggat...
2014. jún. 13. 20:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!