Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell apámnak állandóan...

Miért kell apámnak állandóan keresztbe tennie nekem?

Figyelt kérdés

Csak írok néhány példát:

- Ma reggel, kómásan, gyanútlanul elővettem a kenyér szeletelő kést, szeltem egy kis kalácsot, megvajaztam, stb..

Beleharaptam, és hagyma íze volt. Úgy felfordult a gyomrom, hogy azt inkább nem részletezem. Természetesen apám rakta vissza a helyére a kenyér vágó kést, miután hagymát vágott vele. -,-

- Miután egy késsel kolbászt szelt, belenyúl vele a vajba, aminek nyoma marad, én pedig vegetáriánus vagyok, hányni tudnék tőle...

Az emberek pedig kérdezgetik, miért vagyok mostanság sovány, és hova tűntek a melleim... A pokol konyhájában nem érdemes enni!

- Az olajos kabátját rárakja az én vászon kabátomra, ami átveszi a szagát, és vihetem a tisztítóba. Legutóbb a színházba is majdnem széldzsekiben mentem.

Ugye nem minden férfi ilyen? :( Hiába mondom el neki 1000x, hogy mit kéne tennie, és mit nem, sehogy sem képes a változásra. Nem bírom tovább. Felnőtt koromban egyedül akarok lenni, mindenkitől távol, főleg a férfiaktól. :(

2014. máj. 18. 10:46
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
60%
Legyél távol a férfiaktól, tedd meg nekik ezt a szívességet! Csak ne fogd a hagymás késre kérlek!
2014. máj. 18. 10:51
 2/24 anonim ***** válasza:
84%
Mindig tiszta kést végy elő, és legyen mindenből külön darab, külön hely, stb. Akkor nem érnek ezek a dolgok!:)
2014. máj. 18. 10:52
 3/24 anonim ***** válasza:
55%

Fiatalon, hiszti, házisárkány!

Tényleg ne menj a férfiak közelébe.

2014. máj. 18. 10:54
 4/24 A kérdező kommentje:
Én azt hittem, hogy tiszta kést veszek elő... Ne aggódj #1-es, nem érek a férfiakhoz!
2014. máj. 18. 10:54
 5/24 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem itt VELED van vaj, ha ennyire kényes, finnyás vagy!

Hány éves vagy? Mert max 12-nek tünsz a kérdésed alapján!

2014. máj. 18. 10:55
 6/24 anonim ***** válasza:
26%
"Szerintem itt VELED van vaj, ha ennyire kényes, finnyás vagy!" = Szerintem itt VELED van BAJ, ha ennyire kényes, finnyás vagy!
 7/24 anonim ***** válasza:
33%
5-ös, teljesen egyetértek veled! Nyügös a kicsi lány.
 8/24 anonim ***** válasza:
57%
Kicsit tényleg hisztis vagy, de azért nem normális apukád hozzáállása sem. Szerintem tegyél félre magadnak evőeszközt, és azzal vágj mindent. Ez szerintem nem olyan megterhelő dolog. A kabátod meg vidd be a szobádba.
2014. máj. 18. 10:57
 9/24 anonim ***** válasza:
43%

Képzeld férjezmennél, ne adj Isten, és mindent papirzsebkendővel fognál meg!

Nekem van ilyen ismerősöm, és az a vicc, hogy ez nem vicc!

2014. máj. 18. 10:57
 10/24 anonim ***** válasza:
75%
Csak olyan pasihoz menj feleségül aki szereti a kihívásokat. A saját kényelmi zónádért az apukád kényelmi zónáját akarod beáldozni. Biztos sok hanyagságot követ el az öreged ,de nem érdemes ezeket így felfújni. Inkább érdemes külön rakni magadnak kést , vagy a vaj másik oldaláról kenni a kenyered..stb. A cicid miatt meg ne izgulj! Majd megnől. A lányok többsége úgyis push-upban közlekedik mindíg. A lényeg hogy nincs gond, próbáld jól érezni magad!
2014. máj. 18. 11:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!