Miért kell apámnak állandóan keresztbe tennie nekem?
Csak írok néhány példát:
- Ma reggel, kómásan, gyanútlanul elővettem a kenyér szeletelő kést, szeltem egy kis kalácsot, megvajaztam, stb..
Beleharaptam, és hagyma íze volt. Úgy felfordult a gyomrom, hogy azt inkább nem részletezem. Természetesen apám rakta vissza a helyére a kenyér vágó kést, miután hagymát vágott vele. -,-
- Miután egy késsel kolbászt szelt, belenyúl vele a vajba, aminek nyoma marad, én pedig vegetáriánus vagyok, hányni tudnék tőle...
Az emberek pedig kérdezgetik, miért vagyok mostanság sovány, és hova tűntek a melleim... A pokol konyhájában nem érdemes enni!
- Az olajos kabátját rárakja az én vászon kabátomra, ami átveszi a szagát, és vihetem a tisztítóba. Legutóbb a színházba is majdnem széldzsekiben mentem.
Ugye nem minden férfi ilyen? :( Hiába mondom el neki 1000x, hogy mit kéne tennie, és mit nem, sehogy sem képes a változásra. Nem bírom tovább. Felnőtt koromban egyedül akarok lenni, mindenkitől távol, főleg a férfiaktól. :(
Fiatalon, hiszti, házisárkány!
Tényleg ne menj a férfiak közelébe.
Szerintem itt VELED van vaj, ha ennyire kényes, finnyás vagy!
Hány éves vagy? Mert max 12-nek tünsz a kérdésed alapján!
Képzeld férjezmennél, ne adj Isten, és mindent papirzsebkendővel fognál meg!
Nekem van ilyen ismerősöm, és az a vicc, hogy ez nem vicc!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!