Miért kell apámnak állandóan keresztbe tennie nekem?
Csak írok néhány példát:
- Ma reggel, kómásan, gyanútlanul elővettem a kenyér szeletelő kést, szeltem egy kis kalácsot, megvajaztam, stb..
Beleharaptam, és hagyma íze volt. Úgy felfordult a gyomrom, hogy azt inkább nem részletezem. Természetesen apám rakta vissza a helyére a kenyér vágó kést, miután hagymát vágott vele. -,-
- Miután egy késsel kolbászt szelt, belenyúl vele a vajba, aminek nyoma marad, én pedig vegetáriánus vagyok, hányni tudnék tőle...
Az emberek pedig kérdezgetik, miért vagyok mostanság sovány, és hova tűntek a melleim... A pokol konyhájában nem érdemes enni!
- Az olajos kabátját rárakja az én vászon kabátomra, ami átveszi a szagát, és vihetem a tisztítóba. Legutóbb a színházba is majdnem széldzsekiben mentem.
Ugye nem minden férfi ilyen? :( Hiába mondom el neki 1000x, hogy mit kéne tennie, és mit nem, sehogy sem képes a változásra. Nem bírom tovább. Felnőtt koromban egyedül akarok lenni, mindenkitől távol, főleg a férfiaktól. :(
Ha tudod, hogy apád ilyen, akkor kómásan is töröld meg a kést.
Amikor belenyúl a vajba a kolbászos késsel, maximum egy pici zsír marad a vajon, ettől miért fordul fel a gyomrod? Az OK, hogy nem akarsz húst enni, de ez már finnyásság.
A vászon kabátod tartsd a saját szekrényedben, és akkor nem veszi át a szagát.
Apád nem fog megváltozni, és nem minden férfi ilyen.
De te is egy picit változtathatnál a hozzáállásodon
Ahhoz nem vagy kómás, hogy lepontozz mindenkit!
Értem én, valami öröm neked is kell az életben!!!!
Pokol Urnöje...vajon miért:DD
Mit meg nem tennék, ha az édesapàm igy "keresztbe tenne" nekem. vagy csak ennyi gondom lett volna gyerekként....
"Itt senki nem azt mondja, hogy minden férfi ilyen, csak azt, hogy kérdező picikét hisztis!"
Szerintem meg nem. Mindenkinek mások az igényei, és ha együtt kell élni másokkal (pl. szülők), akkor egymás igényeit tiszteletben kell tartani. Azt például, hogy mások ruháját ne koszold össze a sajátoddal, azt még a BKV utazási szabályzata is előírja, pedig, szerintem a BKV nem az igényességről híres. A koszos ruhát külön helyen kell tartani, az egyértelmű.
A vajban, vagy akármi másban maradó ételmaradék pedig nem hogy az igénytelenségről, hanem az ízléstelenségről tanúskodik szerintem. Egyértelmű, hogy a margarin ízét tönkreteszi az, ha mondjuk kolbász kerül bele. Az ételeknek, fűszereknek, stb. megvannak a tárolási, kezelési feltételei. Ha ezeket nem tartod be, akkor veszítenek a minőségükből, vagy esetleg hamarabb meg is romlanak. Szerintem a vajba kolbászos késsel nyúlni minden esetben igénytelenség, de úgy, hogy vegetáriánussal együtt használja az ember, úgy meg kimondottan bunkóság.
Ez az én szerény véleményem. Illetve az alapján, hogy a kérdező azon aggódik, hogy minden férfi ilyen, szerintem nem ez az egyetlen hibája apucinak...
Szerintem amúgy nem ilyen minden férfi, legalábbis sem az ismerőseim, sem én nem vagyok ilyen. Szerintem ez igenis igénytelenség.
21/F
Egyet kell értenem a 18-as válaszolóval. Egyébként meg titeket nőket, az ilyenek nem zavarnak, akkor mégis miért van tele hasonló kérdésekkel a kategória? A "férjem a földre dobálja a zoknikat, nem pakol el, rendetlen, 3 naponta fürdik, a bugyimba jár dolgozni", stb. Pedig azok is hasonló kaliberű dolgok.
Azért mert itt gyerek-szülő kapcsolatról van szó, nem feltétlenül a szülőnek van igaza. És igen, a szülőnek is kell alkalmazkodni valamilyen szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!