Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell apámnak állandóan...

Miért kell apámnak állandóan keresztbe tennie nekem?

Figyelt kérdés

Csak írok néhány példát:

- Ma reggel, kómásan, gyanútlanul elővettem a kenyér szeletelő kést, szeltem egy kis kalácsot, megvajaztam, stb..

Beleharaptam, és hagyma íze volt. Úgy felfordult a gyomrom, hogy azt inkább nem részletezem. Természetesen apám rakta vissza a helyére a kenyér vágó kést, miután hagymát vágott vele. -,-

- Miután egy késsel kolbászt szelt, belenyúl vele a vajba, aminek nyoma marad, én pedig vegetáriánus vagyok, hányni tudnék tőle...

Az emberek pedig kérdezgetik, miért vagyok mostanság sovány, és hova tűntek a melleim... A pokol konyhájában nem érdemes enni!

- Az olajos kabátját rárakja az én vászon kabátomra, ami átveszi a szagát, és vihetem a tisztítóba. Legutóbb a színházba is majdnem széldzsekiben mentem.

Ugye nem minden férfi ilyen? :( Hiába mondom el neki 1000x, hogy mit kéne tennie, és mit nem, sehogy sem képes a változásra. Nem bírom tovább. Felnőtt koromban egyedül akarok lenni, mindenkitől távol, főleg a férfiaktól. :(

2014. máj. 18. 10:46
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
21: Férfiak írták azokat a válaszokat, nem nők.
2014. máj. 18. 12:24
 22/24 anonim ***** válasza:

Azért a pokol konyhája elnevezést kicsit túlzásnak tartom... Van ennél lejjebb még bőven.

Oké, hogy apukád igénytelen és rendetlen, de nem hinném, hogy direkt keresztbe tesz. Szimplán nem érzi, hogy másnak undorító, ha rávágja a koszos, olajos cuccát a tiszta ruhára. Ha ezen nem tudsz változtatni, akkor kénytelen vagy máshogy védeni magad. A kabátodat tarthatnád a saját szobádban például, de ez csak egy ötlet.

Ja és nem minden férfi ilyen, olyat még sosem láttam, hogy valaki visszatenné a koszos kést a tiszták közé....

L/23

2014. máj. 18. 12:50
 23/24 anonim ***** válasza:
A pokol konyhája, b*szki. Komolyan, én nem értem, hogy ez hogy működik, de a fiatal vegetáriánus libák többsége tényleg ennyire rohadt hisztérikus? Lakótársam ismerőse ugyan ezt játszotta. Mert ő nem jön el hozzánk, ha van hús a lakásban. Akkor otthon maradsz, szivi. :D Pont mint neked. Ha ekkora idióta vagy, hogy akkor inkább éhenhalsz, csak hajrá. :D
2014. máj. 18. 21:06
 24/24 anonim ***** válasza:

"A pokol konyhája, b*szki. Komolyan, én nem értem, hogy ez hogy működik, de a fiatal vegetáriánus libák többsége tényleg ennyire rohadt hisztérikus? Lakótársam ismerőse ugyan ezt játszotta. Mert ő nem jön el hozzánk, ha van hús a lakásban. Akkor otthon maradsz, szivi. :D Pont mint neked. Ha ekkora idióta vagy, hogy akkor inkább éhenhalsz, csak hajrá. :D"

Jó fej lehetsz te is... :)

21/F

2014. máj. 18. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!