Rosszindulatú embert, aki állandóan keresztbetesz, hogy lehet átfordítani vagy leállítani?
Velem is a barátnő-incidens történt, egyik napról a másikra (új iskolában) megutált, és mindent elkövetett, hogy tönkretegyen, merő szórakozásból. Tényleg majd belerokkantam akkor és ott.
Nem kell tudomást venni róla, legyél tárgyilagos és udvarias. Bármilyen nehéz.
(És ne vesd rá magad, és ne verd szét az arcát. Én ezt tettem, csak rosszabb lett a helyzetem a zsarukkal.)
köszönöm, aki eddig válaszolt:)
Nem tudom ikerülni, függő alárendelt viszonyban vagyunk. Élvezi a helyzetet, merő gonoszságból, céltalanul.
Sehogy!
Sajnos, de így van!
Aki rosszindulatú, az saját akaratából ilyen, és élvezi is, úgyhogy semmit nem tudsz tenni.
Kerüld el, amennyire csak tudod, mert megváltoztatni nem fogod tudni, csak tönkremész a közelében.
A rosszindulatnál nincs pusztítóbb dolog, még nézni is rossz az ilyen embereket, nem, hogy kapcsolatban lenni velük!
Kerüld el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!