Anyukám állandóan a facebookomat ellenőrzi. Mit tegyek?
" mert a mellem az egyetlen, amivel még elégedetlen vagyok. "
Ebből pont az jön le, hogy túlzottan a tökéletességre törekszel. Dolgozz, gyűjtsd össze a pénzt és ha pár éve múlva is meg akarod magad műttetni, tedd meg.
25. v.: Látom, nem vagyok egyedül, aki szerint anyukám túlzásba viszi az egészet.
Őszödi Ferenc: Köszi a tippet, Feri bácsi! Mókás a neved :)
Most tényleg ezen vitatkoztok ? Mégis melyik világrészen vagy metropoliszban éltek ?
Egyetlen értelmes válasz született, a 18. válaszolóé :)
A facebook egy letűnt világ, már semmi érdemleges eseményt vagy tranzakciót sem képes generálni emberek között .... igazad van 18-as válaszoló, de egy kicsit fokoznám : a baj a kinti világban nem ugyanazzal az eséllyel, hanem hatványozottan nagyobb eséllyel érhet utol egy gyereket.
Még egy nagyon fontos dolog : a gyerek NEM !!!! kevesebb mint egy felnőtt ... a gyerek MÁS mint egy felnőtt ezt ne keverjétek össze pls ! Az ő gondjai, örömei és fájdalmai, sikerei és kudarcai, félelmei és titkai ugyanolyan horderejűek az ő világában, az ő társadalmában mint a mieink a sajátunkban !!! Ha biztonságban akarjuk tudni gyermekeinket, akkor bizalmat építsünk ki velük és legyünk szülőként a legjobb barátai :)
Kedves felnőtt kommentelők ! Csak egy kérdés ... tudjátok mi a különbség a főnök és a vezető között ? Ha igen, akkor értitek amiről beszéltem.
Kedves kérdező ! Szerintem beszélgess anyukáddal többet, fogadd a bizalmadba ... nem azt mondom hogy ne legyenek titkaid ... de beszélgess vele többet közös témákról, semmiképpen se olyanokról ami kettőtök közötti generációs különbséget erősíti ... olyan dolgokról amiből ő is érezheti, hogy nem csak a gyermeke de az egyik legjobb barátja is vagy hidd el, másképp fog reagálni, ha érettebb módon kezeled a kettőtök közötti kapcsolatot :)
Kedves utolsó válaszoló : Ez most valami poén volt ? mert olyan mintha egy humorherold kamasz fiú be akarna szólni egy kisebbnek :D
Megoldás: beszélgess a barátaiddal SZEMÉLYESEN, ne pedig a gépen keresztül! Vagy az már nem "menő"?
Tudod, ha nem anyukád, akkor elolvassa valaki más. Amit a netre írsz, az nem titok. Letörölhetetlen (még ha törlöd is az üzeneteket) és külső személy által is visszakövethető (akkor is ha rendesen beállítod a biztonságot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!