Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők! Ti elengednétek 2-3...

Szülők! Ti elengednétek 2-3 napra a gyereketeket a Balatonra?

Figyelt kérdés
Egy 17 éves lányról lenne szó, aki a baráti társaságával menne.
2014. jún. 12. 15:40
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
16%
Ha ismerem a barátait és lesz egy felnőtt aki figyeli,nehogy igyanak vagy cigizzenek.
2014. jún. 12. 15:51
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha olyan jó a kapcsolatotok, hogy 17 évesen engedélyt kér, és nem bejelenti - szomorú, de a mai világban ez már jó kapcsolatnak számít szülő és gyerek között, nem pedig természetesnek és mindennaposnak,- akkor valószínűleg jól nevelted. Szerintem engedd el, legfeljebb kérd meg, hogy küldjön sms-t minden nap, hogy jól van.
2014. jún. 12. 16:01
 13/30 anonim ***** válasza:
77%
Ha megbízható a lány és ismerem legalább pár barátját akivel megy, akkor elengedném.
2014. jún. 12. 16:03
 14/30 anonim ***** válasza:
26%
én 22 éves vagyok és vendégségben megkérdezem édesapámat, hogy pl szabad e a pálinkából innom, mert megtisztelem azzal, hogy nem iszom előtte amúgy. Akkor félre lettem nevelve?
2014. jún. 12. 16:05
 15/30 anonim ***** válasza:
50%
Minen további nélkül.
2014. jún. 12. 16:19
 16/30 anonim ***** válasza:
79%

"én 22 éves vagyok és vendégségben megkérdezem édesapámat, hogy pl szabad e a pálinkából innom, mert megtisztelem azzal, hogy nem iszom előtte amúgy. Akkor félre lettem nevelve?"

Inkább csak nevetséges hatást kelt. Felnőtt férfiként jó, hogy nem egy kupaknyi sörért alkudozol. Ráadásul teljesen döntésképtelennek állítod be magad.

2014. jún. 12. 16:34
 17/30 Fényember ***** válasza:
Enged el...az én szüleim sehova se engednek...sajnos ezért már sok dolgot meg se kérdezek..inkább hazudok nekik..nagyon rossz mindig ezen veszekedni velük...bízz meg benne..ha meg valamit elszűr...vállalja a következményeit..mellesleg..ha sok helyre nem engeded el..az hazudozást von majd maga után (mert ha elakar menni így is úgy is elmegy(megoldja valahogy)) másrészt meg teljesen elhidegültök egymástól..hidd el..tapasztalat! :)
2014. jún. 12. 16:43
 18/30 anonim ***** válasza:
0%
Meg szerncse hogy nő vagyok utolsó előtti....
2014. jún. 12. 17:29
 19/30 anonim ***** válasza:

"Lassan 18 eves lesz es akkor mar nem is tarthatod vissza."

Na ilyent is csak egy gyerek írhat, aki azt hiszi 18 éves elmúlik akkor majd megváltozik a világ. Amíg szülőkkel él addig barmitól visszatarthatják ha akarják.

2014. jún. 12. 17:29
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
14-es, ebben az esetben mindegy, hogy férfi vagy e, vagy nő. 22 vagy, nem 12. Ezzel az engedélykéréssel csak magadat járatod le, és továbbra is azt erősíted a szüleidben, hogy gyerek vagy még, nem felnőtt, aki el tudja dönteni, hogy meg akar e inni valamit, vagy sem. Ebben semmi tisztelet vagy akármi sincs, neked kényelmes, h minél kevesebb dologban kell felnőnöd, döntened, és a szüleidnek is kényelmes, mert még mindig a pici kislányuk vagy. Vagy azt is megkérdezed, hogy megnézheted e a 18 karikás filmet?
2014. jún. 12. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!