Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogy beszéljem le apát arról,...

Hogy beszéljem le apát arról, hogy kocsit vegyen?

Figyelt kérdés
Nekem és húgomnak akar venni egy kocsit, már teljesen beleélte magát. De vászontetőset akar, mert az milyen menő, amit azért nem lehet akármikor használni. Ráadásul nem is tudom hol akarja tárolni, mert az egyik garázsban anya kocsija áll a másikban meg a nagyszüleimé. Szóval így szerintem csak fölösleges pénzkidobás. Húgom persze teljesen oda meg vissza van tőle, közben neki még nincs is meg a jogsija. Nem akarok veszekedni, de már nem tudom mit mondjak, hogy leálljanak ezzel a hülyeséggel.
2014. jún. 11. 22:49
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
9es tényleg nagyon szuper =) És persze van egy részem ami visongva örülne neki, de azért a racionális énem tudja, hogy több baj lenne vele, mint ahány problémát megold.
2014. jún. 12. 00:01
 12/18 anonim ***** válasza:
2 ember 1 kisebb táskával eljut vele bárhová, ennyit tud. Az alkatrész drága hozzá, de akármelyik megfizethető vászontetőset nézem, ez mindre igaz. Toyota MR2-es, esetleg a targa tetős Honda CRX Del Sol, de mind 2 személyes hobbiautó, keveset fogyasztanak, nagyon jó motorral, de öregek már és nem arra valók, mint amire neked kell.
2014. jún. 12. 00:08
 13/18 anonim ***** válasza:
Akkor közöld vele hogy leszbi vagy és neked más elképzeléseid voltak az autóval kapcsolatban:)))))))))))))))))
2014. jún. 12. 00:12
 14/18 A kérdező kommentje:

B@sszus 12es =D Most elkezdtem ezeket nézegetni és megindult a nyálcsorgatás! Pedig itt az ellenállásomat szerettem volna, ha megerősítitek =D

Am én valami defektes lány lehetek, mert simán be tudok pakolni egy kisebb bőröndbe, de húgomat még sose láttam 3 táskánál kevesebbel elindulni. o.o

2014. jún. 12. 00:22
 15/18 anonim ***** válasza:
9%

Nem semmi mennyi irigy ember van ezen az oldalon, a kérdező csak annyit akart volna tudni, hogy beszélje le az apukáját.

Amúgy egyáltalán nem kell semmilyen autó?

Mond neki ezt, hogy úgysem fogjátok tudni kihasználni, és csak ott fog állni majd egy idő után valahol.

Meg a fenntartási költségek...

Én ha nem vidéken élnék, már eladtam volna a bánatba, de anyámat is evvel kell vinni néha, meg nagyon lehetetlen helyekre mászkálok sokszor. Meg hosszú utakra, úgyhogy egy vacak öreg dízelt használok, ami még ronda is, mint a bűn.

2014. jún. 12. 09:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm 15ös! Amúgy valóban ez a helyzet, egyszerűen fölöslegesnek érzem. Azt a néhány esetet amikor esetleg jól jönne simán meg lehet oldani máshogy. Tényleg csak az a probléma, hogy túlságosan föllelkesültek itthon. Abban reménykedem, hogy a kezdeti hév majd lecsendesül és akkor látni fogják az esetleges problémákat is.
2014. jún. 12. 09:33
 17/18 Őszödi Ferenc ***** válasza:
Ne beszéld le apukádat. Vegye csak meg. Fel kell pörgetni a fogyasztást.
2014. jún. 12. 10:57
 18/18 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyenem van, utcán parkolok, semmi gond nincs vele. Havonta 1x 10 perc impregnálni a vászontetőt.

2014. jún. 12. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!