Szerintetek én látom rosszul?
Anyukámnak elmeséltem öregkori terveimet. (tudom, meg is kell érni)
Annyi lenne, hogy nyugdíj után eladnek mindent, szétosztanám a gyerekeim közt én meg bevonulnek egy otthonba a többi nagyival pletykálkodni. :)
Így nem lennék a gyerekeim terhére, nyugodtan elhetik a saját életüket
Nekem meg nem lenne más feladatom mint néha látogatni őket.
Na erre anyukám kiakadt, először magára vette,majd miután megnyugtattam hogy nem ráccéloztam, azt mondta hogy hülyén gondolkozom.
Szerintetek?
Nps, akkor először is legyen először meg az amit te nagy boldogan szét akarsz osztani. Majd legyenek meg a gyerekeid akik ezt meg is érdemlik.
Aranyos, hogy ezt te így elképzelted, de hidd el, majd 50 év távlatából máshogy fogod látni a világot. De szívből kívánom, hogy sikerüljön úgy az életed, hogy legyen vagyonod és olyan gyerekeid legyenek akiknek jószívvel adod oda és minden ellenérzés nélkül költözz majd öregek otthonába idegenek közé. :)
Hol lesz neked nyugdíjad, aranyom?
Az már régen el lett tapsolva.
Oh, köszönöm q válaszokat!
Kedves Ferenc! A remény hál meg utoljára!
Amúgy nem unatkozó tízenéves vagyok, hanem unatkozó veszélyeztetett terhes.
Második gyerek.
Volt szerencsém végignézni, hofy nagyim, bár áldottjó asszony volt, hogyan épült le, stb.
Erre amúgy jó otthonok vannak egy barátnőm nagyijat kísértük, majd látogattuk
Szia! Szerintem nem rossz terv, csak azt nem tudom, mi mindent lesz módod szétosztani a gyerekeid között, mert itt nálunk majdnem egy lakásnyi pénzbe kerül egy apartman egy idősek otthonában, és utána is sokszor a gyerekek segítik még ki anyagilag a nagyikat, mert nem elég a nyugdíj.
Nyugdíjunk szerintem nekünk már nem is lesz egyébként.
Mindenesetre a terved szerintem nem gáz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!