Nagyon rosszul látom a dolgot?
Évekig úgy voltam vele, már egészen kicsi korom óta, hogy majd egyszer anya akarok lenni. Lesznek gyerekeim, férjem akivel egy család vagyunk és minden rendben van. Aztán mostanában egyre jobban afelé hajlok, hogy nem kell nekem gyerek. Szükségem van társra, most is van barátom. De kezdem úgy érezni, hogy nem akarok erre a világra szülni gyereket, hiszen annyi minden/mindenki van akin lehetne segíteni. Sokat szoktam így is önkénteskedni, talán akkor kattantam be. Mindig is az volt az álmom, hogy egy pici kuckóban éljek, hatalmas kerttel, ahol termeszthetek zöldséget, gyümölcsöt, sajtot készítsek stb. Mostanában viszont úgy gondolom, hogy ezzel a tevékenységgel segíthetek azokon is, akiknek nem sikerül boldogulniuk (egyedül maradtak gyerekkel vagy csak árva gyerekeken akik semmiről sem tehetnek. Tudom hogy kell egy megértő társ ezek mellé, aki dolgozik és ami a legfontosabb azt tudjuk belőle fizetni, de én szívesen tartanék állatot, termesztenék növényeket, sütném a kenyeret.
Hamarosan 18 leszek, még van a gimiből két évem (öt éves képzés)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!