Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem engedik a szüleim,...

Miért nem engedik a szüleim, hogy cigizzek? A haveroméknál semmi probléma ezzel!

Figyelt kérdés

Tudom hogy káros, azt is hogy drága, de nem értem miért tiltanak ettől!

A haverom cigizik! Tudják a szüleim. És sokszor mondják, hogy "Remélem nem fogsz te is cigizni, meg nem örülnék neki ha rászoknál!"

Szoktam cigizni a haverommal. A szüleivel együtt mikor ott vagyok! Sose szóltak rám, hogy hűűű ne cigizz!!!

De mégis itthon dugdosnom kell a doboz cigimet el!

Már én is utálom hogy nevetséges, hogy 19 évesen úgy dugdosom a cigit mint egy 14 éves kis taknyos!

Azt mondják, hogy káros, meg csak jót akarnak nekem!

Ezek szerint a haveromnak, akinek apja anyja is cigizik! Kifejezetten rosszat akarnak, hogy még veszik is neki a cigit ha a szülők elmennek a dohányboltba igaz???

Azért nem merem felvállalni hogy cigizek, mert akkkor tuti 0 pénz kapnék innentől, és még egy kólára se lenne pénzem(mert nem dolgozok!!)

Miért tiltanak 19 évesen a cigitől, amikor az én egészségem, úgysem tervezem, hogy életem végéig cigizek, csak fiatalon(csomó rokonom fiatalon évekig cigizett és most már nem) akkor meg miért ne szabadna?

A haveromnak bezzeg sose szóltak a szülei hogy "most már le kéne állnod!"

16 éves kora óta cigizik! Még 16 évesen se tiltották!

Akkor engem mit féltenek 19 évesen?

2014. jún. 8. 13:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"19 évesen úgy dugdosom a cigit mint egy 14 éves kis taknyos"

Az itt leírtak alapján gondolkodásmódra egy 14 éves taknyos vagy.

2014. júl. 23. 23:17
 22/22 anonim ***** válasza:

Kegyetlen a sors. :( Nekem nem tiltották soha (anyám masszív bagós), ennek ellenére nem iszok, cigizek. Jó pár ismerősöm meg 15-16 évesen dugdosta a cigit... :D

19/F

2014. júl. 24. 03:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!