Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A gyerek dolga szerintetek...

A gyerek dolga szerintetek is, hogy ugorjon bármi van?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőttig pár utcányira éltünk a szüleimtől párommal.Amikor kellett bármit segíteni,megtettük.

Most 250 km-re élünk.

Tavaly anyám magához vett egy pár éves németjuhászt,szegénynek nem volt jó sora,még mindig bizalmatlan,nehezen kezelhető.Tavaly amig nyaraltak,addig mi mentünk át naponta a kutyushoz etetni,a kutyus nem tanulta még meg,hogy ne egye meg egyszerre ha két napi adagot kiteszünk elé (éhezett sokat).

Idén eszemben sem volt,hogy ők mennének nyaralni,kutyus itt ott van.

Pár napja telefonált anyám,hogy jövő hónapban oldjuk meg,2 hétre mennek Spanyolországba.

Én megmondtam,hogy próbaidő alatt még nyaralni sem merek elkéreckedni,nemhogy 2 hét betegszabira vagy fizetetlenre (rendes szabi 4-5 nap jár talán,de nem szokás kivenni próbaidő alatt),párommal ugyanez a helyzet,tehát nem tudunk menni kutyát etetni,nekünk egy oda-vissza út 500km.

El nem tudjuk hozni a kutyát,mi panelban élünk,albérlet,ha a tulaj megtudná,repülnénk,még a szerződésünkben is benne van,hogy még hörcsögöt sem,nemhogy nagytestű kutyát.

Rokonok,ismerőseik nem vállalják,végülis megértem,elég vad kutyus,én is féltem egy ideig tőle.

Anyám szerint én erontottam a nyaralásuk,így hogy menejenk,befizetett rengeteg pénzt,el fogják bukni,ha nem vállalom.

Pedig nem vállalom,emiatt nem kockázatom a helyem.

Anyám szerint a gyerek dolga ugrani ha a szülő kér valamit. (amig mellettük éltünk,addig meg is tettem,talán túlzottan is engedtem nekik,akármit kértek)

2014. jún. 6. 10:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kutya elég egyébként sem szabad feleslegesen nagyon adagot kitenni, amit nem evett meg, azt is el kell tőle venni, ez nemcsak kiéhezett kutyánál van így, hanem mindegyiknél.

Tökmind1, hogy a kutyapanzió hol van, két hétig ott lesz folyamatosan, nem kell a környéken lennie.

2014. jún. 6. 14:24
 12/14 A kérdező kommentje:

Megmondtam határozottan,hogy nem,és ez érvényes a jövőre tekintve is,1-2 év múlva sem lesz 2 hét felesleges szabim kutyáravigyázni,ahogy pár éven belül saját lakásunk sem lesz,(bár sajátba még úgy sem vinnék kutyát,nem azért dolgozunk,hogy szétrágjon mindent).

Ő kutyája,vigyázzon rá.Nem egy aranyos kisgyerek,akire bárki szivesen vigyáz,hanem egy kezelhetetlen vad kutya,aki ha fél,harap (anyámat harapta meg pár hónapja).

Sajnálom a kutyust,mert rossz sora volt,de ettől még nem az én kutyám,nem nekem kell gondoskodni róla.

2014. jún. 6. 14:26
 13/14 anonim ***** válasza:

ahh grat kérdező, pont így kell ezt csinálni szerintem.

Anyud mit szólt?

2014. jún. 6. 21:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Anyádra rá kéne küldeni az állatvédőket!
2014. jún. 7. 01:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!