Ti mit szólnátok, ha a lányotok háztartásbeli lenne? Próbálnátok lebeszélni róla? Elmondanátok a véleményeteket, beleszólnátok?
# 29/30
Az egész évben nem egész 3 hónap szünet. Anya apa szabadságát felhasználja, nyári tábor stb.
Nem is értem ez, hogy jön ide.
31-es: ez egy rendkívül lényeges eleme a kérdéskörnek. Szerintem nincs gyereked, ha csak a nyári szünetet veszed alapul, és sehol a világon nincs három hónap szabadság két szülőnek összesen!!!! Tábor egy három évesnek???? (sőt, a kérdés feltevőjének lányának ikrek...)
Tudod, van két hét téli szünet, egy-egy hét tavaszi és őszi szünet.
És a betegségek? A munkahelyek többségén szó sem lehet gyermekápolás címén táppénzre menni, ez négy gyerek esetén elképzelni sem tudom, hogy hány nap szabit igényelne...
NA, sokan ezért lesznek háztartásbeliek, KÉNYSZERBŐL, vagy mert a családnak így praktikus, nem kell ezért lebeszélni a lányodat, kedves kérdező. Ők így látják jónak.
32-es: azért kérdezd meg anyukádat, hogyan csinálta (azt tudom elképzelni, hogy volt segítsége.... mondjuk két bármikor ugrasztható nagyszülő)
Itt sokunk kíváncsiak lennének a módszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!