Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti mit szólnátok, ha a lányoto...

Ti mit szólnátok, ha a lányotok háztartásbeli lenne? Próbálnátok lebeszélni róla? Elmondanátok a véleményeteket, beleszólnátok?

Figyelt kérdés
2014. jún. 5. 19:40
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%
Nem rég volt egy kérdés! Háztartásbeli lány akit eltart a párja és ez miért gond....? Lehet hogy egyről van szó?
2014. jún. 6. 00:04
 22/33 A kérdező kommentje:

4 gyerekük van, 9 és 8 éves lányok és 3 éves fiú ikrek.

Mindenük közös a férjével, nem kerülne utcára, 12 éve házasok, közösen indultak a 0-ról.

18 éves kora óta dolgozik, dolgozott terhesen és a gyerekek között is. Pontosan nem tudom, de minimum 10 éve megvan. 35 éves.

A szakot nem tudom, de valami pénzügyes dolog. Bankban dolgozik, de szerinte a mostani szintjéről nem tudna előrébb jutni diploma nélkül. Már az előző munkahelyén, egy másik bankban is ez volt a baja.

De én is azt hiszem, hogy 38-40 évesen nehéz lesz újra elhelyezkednie.

Meg aztán 4 gyerek meg a háztartás mellett nehéz elvégezni egy egyetemet.

2014. jún. 6. 06:27
 23/33 anonim ***** válasza:
88%
Bocs , de szereted te lányod? Mert számomra az lenne inkább életszerű, hogy amiatt aggódj, hogy miként tud négy kis gyerek és háztartás, meg tanulás mellett levegőhöz jutni, nem még egy jó kis állást is a nyakába. Örülj, hogy így is kijönnek anyagilag, és megteheti, ahogy az jár is, hogy maradjon még gyesen az ikrekkel. Majd ha a fiúk betöltik a nyolc évet, akkor térj erre a kérdésre vissza.
2014. jún. 6. 10:50
 24/33 anonim ***** válasza:
26%
Jaj utolsó azért levelező mellett úgy, hogy nem dolog nem nagy dolog négy gyerek mellett sem az egyetem. Gyerekek 4-ig iskolába oviba, addig bőven tanulhat.
2014. jún. 6. 10:55
 25/33 anonim ***** válasza:
79%
Hát ha nem főz, mos, takarít, nem hord gyereket külön erre arra,akkor biztosan nagyon jó neki. Én csak 6 órában dolgoztam (hivatalosan) és csak 3 gyerekem volt, de azt a percre beosztott napirendet, ami volt mellettük, utólag se nagyon tudom, hogy bírtam végig csinálni. Örülök, hogy mindenki másnak ez egy nagy rakás semmi.
2014. jún. 8. 12:11
 26/33 anonim ***** válasza:
70%

4 gyerek???? Te jó ég.... Ez aztán a karrier, és kihívás, 4 gyereket tisztességgel felnevelni. Ennél nagyobb munkát nem is tudnék elképzelni, hihetetlen, mennyi karrierista nő olvassa a GYIK-et, és hajszolná munkába..... Elképesztő, milyen világot élünk....

Majd ha felnőttek a gyerekek, akkor majd elmehet dolgozni, míg nem jönnek az unokák :) Sosem késő, ráadásul tökmindegy mennyi idős vagy, nem egyszerű a munkakeresés.

2014. jún. 27. 09:06
 27/33 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó attól, hogy sok embernek többre vágyik mint a háztartás vezetés nem lesz a karrierista. Én pl csak olyan háztartásbelit ismerek ahol apuka kint dolgozik. Na az pl mekkora szemétség, hogy az apa kevesebbet látja a gyerekét mint egy elvált apa csak azért, hogy anya otthon lehessen.

Miközben reggel 8-től 4-ig óvodában és iskolában van a gyerek.

2014. jún. 27. 09:15
 28/33 anonim ***** válasza:
92%
El tudod képzelni mekkora meló van 4 gyerekkel??? És a háztartással? Neked hány gyereked van?
2014. jún. 27. 09:51
 29/33 anonim ***** válasza:
89%
És ráadásul nem minden nap van ovi és suli, nyári szünetről hallottál? Akkor ki vigyáz a gyerekre? És ha betegek? Oviban igen gyakori, akár hetekig is eltarthat egy-egy betegség? Akkor ki marad otthon?
2014. jún. 27. 09:55
 30/33 anonim ***** válasza:
7%
Nem tudom, lehet mi voltunk csodakölykök a tesóimmal (mi is 4-en vagyunk), de anyám olyan könnyedén vette mindig a háztartással és velünk járó problémákat, hogy az valami fêlelmetes. Talán, ami segített neki, hogy nem voltunk betegesek, mindig több napra főzött könnyű, gyors ételeket, rendszeretetre nevelt minket és nagyon szeretett velünk lenni. Minden nap rengeteget foglalkozott velünk, sok anya/apa ezt teherként éli meg. Akkor tényleg könnyű a háztartásra kenni, hogy semmire sincs idő.
2014. jún. 27. 10:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!