Ti mit szólnátok, ha a lányotok háztartásbeli lenne? Próbálnátok lebeszélni róla? Elmondanátok a véleményeteket, beleszólnátok?
4 gyerekük van, 9 és 8 éves lányok és 3 éves fiú ikrek.
Mindenük közös a férjével, nem kerülne utcára, 12 éve házasok, közösen indultak a 0-ról.
18 éves kora óta dolgozik, dolgozott terhesen és a gyerekek között is. Pontosan nem tudom, de minimum 10 éve megvan. 35 éves.
A szakot nem tudom, de valami pénzügyes dolog. Bankban dolgozik, de szerinte a mostani szintjéről nem tudna előrébb jutni diploma nélkül. Már az előző munkahelyén, egy másik bankban is ez volt a baja.
De én is azt hiszem, hogy 38-40 évesen nehéz lesz újra elhelyezkednie.
Meg aztán 4 gyerek meg a háztartás mellett nehéz elvégezni egy egyetemet.
4 gyerek???? Te jó ég.... Ez aztán a karrier, és kihívás, 4 gyereket tisztességgel felnevelni. Ennél nagyobb munkát nem is tudnék elképzelni, hihetetlen, mennyi karrierista nő olvassa a GYIK-et, és hajszolná munkába..... Elképesztő, milyen világot élünk....
Majd ha felnőttek a gyerekek, akkor majd elmehet dolgozni, míg nem jönnek az unokák :) Sosem késő, ráadásul tökmindegy mennyi idős vagy, nem egyszerű a munkakeresés.
Utolsó attól, hogy sok embernek többre vágyik mint a háztartás vezetés nem lesz a karrierista. Én pl csak olyan háztartásbelit ismerek ahol apuka kint dolgozik. Na az pl mekkora szemétség, hogy az apa kevesebbet látja a gyerekét mint egy elvált apa csak azért, hogy anya otthon lehessen.
Miközben reggel 8-től 4-ig óvodában és iskolában van a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!