Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell elrontania az...

Miért kell elrontania az eljegyzést? Sosem fogja elviselni? Mit tegyek? Hogy mondjam el így, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

16 éves koromban ismerkedtem meg a vőlegényemmel, akit a szüleim már akkor utáltak, bármit tett, az rossz volt.

4 év után vége lett, de abban a 4 évben volt minden, én szinte mellette nőttem fel.

Nekem kellett egy házasság+válás, hogy rájöjjek, őt szeretem... Voltak viharos részei a kapcsolatunknak, de ha ő nincs, nem lennék most ott, ahol vagyok.

Elutaztunk pár hétre pihenni és eljegyzett. Tegnap jöttünk haza és elmondtam anyának, az első kérdése az volt, hogy akkor most megint alig fognak-e látni és hogy mégis mennyi idő kell nekem, amíg rájövök, hogy ez az ember nem szeret engem... De 11 hetes terhes vagyok és ezek után nem tudom, hogy mit várjak.

Komolyan azt akarja, hogy válasszak a szüleim és a vőlegényem között? Mert ha választanom kell, nem mellettük fogok dönteni.

Mit tegyek?

2014. máj. 31. 09:12
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
25%
Akkor házasodjatok össze, megérdemlitek egymást :)
2014. máj. 31. 10:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

12éve vagyok a férjemmel.31éves vagyok.

Ha vőlegényed lenne az igazi akkor nem szakitotatok volna és te nem mentél volna hozzá máshoz mert egyszerüen képtelen lettél volna rá.

tényleg azt nem irtad miért szakitotatok 4év után?

2014. máj. 31. 10:39
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hiszek az ilyen kapcsolatokban, ti sem valószínű, hogy örökre együtt maradtok... Csak így hogy már van egy gyerek, nem olyan egyszerű ez...
2014. máj. 31. 10:44
 24/26 A kérdező kommentje:

Ő az igazi, ezt tudom.

Az, hogy mit miért tettem a múltban (szakítás, kapcsolatok, házasság, válás, stb) az lényegtelen. Nem ő szakított velem, én akartam kilépni a kapcsolatból, de az nem számít, hogy miért, mert már megoldottuk a problémákat.

2014. máj. 31. 10:48
 25/26 anonim ***** válasza:
50%
A szív dolgait másnak nem kell megmagyaráznod és talán más nem is értheti. Őt szereted, vele akarsz élni, ennyi. Tégy úgy ahogy jónak látod, ahogy boldog vagy. A szüleid majd elfogadják, hisz felnőtt ember vagy, te írányítod az életed. A helyedben nem foglalkoznék senkivel, én magam döntenék, ahogy nekem jó. Csakmert egykor szakítottatok, az nem jelenti azt, hogy most ne lehetne egy jól működő, végleges kapcsolat belőle. Akkor még túl fiatal voltál, talán még nem érett meg a dolog a házasságra. Most meg igen. A 15 év korkülönbséggel meg ne foglalkozz, az a te korodban már semmi!
2014. máj. 31. 10:52
 26/26 anonim ***** válasza:
78%

Tudod mit tegyél?

Élvezd h kismama vagy, szervezd az esküvőd..:)

A szülők nem azert vannak h megmondják mit tegyél hanem h bármit is teszel abban támogassanak. Emlékeztesd őket erre.

Valoban nem volt szerencsés teherbe esni ilyen hamar egy viszonylag bizonytalan pasitòl, kicsit még élvezhettétek volna csak egymást de ez már így alakult.

Lehet h hiba hozzá menni, és? Más is követett már el hibákat. Ha csak 1év mulva esedekes addig kijönnek az ellentetek ha vannak ugyis. Terhesen egyedül állónak lenni se lenne jobb.

Csak te és a baba legyen boldog ez a lényeg most=)

Sok sikert!

2014. jún. 1. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!