Miért kell elrontania az eljegyzést? Sosem fogja elviselni? Mit tegyek? Hogy mondjam el így, hogy terhes vagyok?
16 éves koromban ismerkedtem meg a vőlegényemmel, akit a szüleim már akkor utáltak, bármit tett, az rossz volt.
4 év után vége lett, de abban a 4 évben volt minden, én szinte mellette nőttem fel.
Nekem kellett egy házasság+válás, hogy rájöjjek, őt szeretem... Voltak viharos részei a kapcsolatunknak, de ha ő nincs, nem lennék most ott, ahol vagyok.
Elutaztunk pár hétre pihenni és eljegyzett. Tegnap jöttünk haza és elmondtam anyának, az első kérdése az volt, hogy akkor most megint alig fognak-e látni és hogy mégis mennyi idő kell nekem, amíg rájövök, hogy ez az ember nem szeret engem... De 11 hetes terhes vagyok és ezek után nem tudom, hogy mit várjak.
Komolyan azt akarja, hogy válasszak a szüleim és a vőlegényem között? Mert ha választanom kell, nem mellettük fogok dönteni.
Mit tegyek?
"Akkor talán anyukád is elhinné, hogy veled marad."
Hát pont, hogy esküvővel nem tudja meggyőzni az édesanyját, mivel már volt egy, s az sem volt tartós. Úgyhogy nem gondolom, hogy az esküvő lenne itt a megoldás. BEszélgetni közösen, minél többet, látni azt, hogy a párod is nagyon igyekszik, megtesz érted mindent.
Volt kapcsolatom mással, miután vele szakítottam. Bár azok inkább azért voltak, hogy féltékeny legyen és lássa, hogy nélküle is tudok élni. De voltam mással.
150%, hogy tudok mellette nő lenni, ez nem jelent gondot. Már nem az a 16 éves kamaszlány vagyok, akit megismert.
Már azelőtt megvette a gyűrűt, mielőtt tudta volna, hogy terhes vagyok (a legjobb barátja mondta el). Szóval nem a baba miatt tette.
3 évet éltünk együtt (17 évesen hozzáköltöztem, hogy ne koliban kelljen laknom), semmi gond nem volt.
Többször kérdeztem anyáékat, hogy mi a bajuk vele, de csak azt hajtogatják, hogy nem illik hozzám, túl öreg hozzám(15 évvel idősebb, szóval nem 60 éves), megvásárol az ajándékaival, a pénzével.
Persze, tudom, hogy a legtöbb szülő nem örül, mikor a lányának lesz egy idősebb barátja, aki ráadásul gazdag és szinte biztos, hogy szakítanak. De szerintem már mi bizonyítottuk, hogy a kapcsolatunk nem éppen futó dolog. Többet nem tudok tenni, ha ők nem vesznek ezekről tudomást.
Ha az anyám tanácsait követtem volna, még ma is egy boldogtalan házasságban élnék valakivel, akit nem szeretek.
Azt még mindig nem tudjuk hány éves vagy és mióta vagy együtt az új vőlegénnyel.
Egyábként azzal is egyetértek, hogy 17 évesen semmi keresnivalód nem volt egy 15 évvel idősebb férfi házában. ÉDesanyádék kellett volna megakadályozzák ezt az ésszerűtlen döntést és koliba küldjenek.
25 éves vagyok.
1 év találkozgatunk újra, de csak 4 hónapja költöztem hozzá, miután elváltam.
A fogalmazásod nem igazán átlátható, de azért megpróbálom értelmezni, amiket összeírtál.
Tehát 16-20 éves korodig volt egy pasid, aztán szakítottatok.
Aztán lett egy második pasid, ahhoz hozzámentél, aztán el is váltatok.
Utána visszajött a képbe az első pasid, aki most eljegyzett és teherbe ejtett.
Javíts ki, ha tévedek.
Az mindenképp elég gáz, hogy valaki 25 évesen már elvált. Egyébként meg te ezt már eldöntötted, azt írtad, a vőlegényedet választod, nem a szüleidet. Innentől kezdve mi a kérdés?
25 éves vagy.
16-tól 20 éves korodig egy nálad 15 évvel idősebb férfival voltál.
Ebből 3 évet együtt is éltetek. (annyira mégsem utálhatták a szüleid, ha engedték, hogy 17 évesen vele élj)
Azt írod: "3 évet éltünk együtt .., semmi gond nem volt."
Valamiért mégiscsak szétmentetek.
20 éves korodtól 4 év alatt volt néhány kapcsolatod, ("Volt kapcsolatom mással, miután vele szakítottam. Bár azok inkább azért voltak, hogy féltékeny legyen és lássa, hogy nélküle is tudok élni.") férjhez mentél, és el is váltál.
Ja, boccs, elválni csak később váltál el, 8 hónapig úgy volt a párod a mostani vőlegényed, hogy még férjnél voltál: "1 év találkozgatunk újra, de csak 4 hónapja költöztem hozzá, miután elváltam."
"De szerintem már mi bizonyítottuk, hogy a kapcsolatunk nem éppen futó dolog"
Mint ahogy azt is bizonyítottátok, hogy a kapcsolatotok nem működik (valamiért csak szakítottatok és nem azért, mert minden rendben volt a kapcsolatotokban)
Hát, sajnálom, hogy elváltam, annak ellenére, hogy az emberek szerint gáz dolog fiatalon válni... :)
Igen, szakítottunk, de mindketten rájöttünk, hogy hiba volt és az a tényező már nincs az életünkben, ami miatt szakítottam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!