Ti egyformán szeretitek anyukátokat és apukátokat?
Elváltak egészen kicsi koromban a szüleim. Egyikkel sem ideális a viszonyom:( Anyu szeretetre képtelen volt mindig is, így nem állok hozzá túl közel. Kihasznál érzelmileg, egy energiavámpír, számítani nem lehet rá. Apuhoz nem állok olyan közel, mert nem éltem vele, nem ismerem annyira. De azt hiszem, őt jobban szeretem és büszkébb vagyok rá, mint anyura. Jobban becsülöm a jellemét. Nem okozott annyi fájdalmat nekem, mint anyu.
38/N
Apu a bizalom, az ősbizalom, a férfikép számomra. Anya pedig a nagybetűs Anya, de ő nem női kép nekem. A női képemet a nővérem adja.
Ha választanom kéne, kinek az életét mentem kettejük közül, anyámé lenne. Szóval ebből az jön le, hogy őt szeretem jobban.
Ugyanannyira szeretem őket, de nem egyformán.
Édesapám személyisége áll hozzám közelebb, de ugyanannyira szeretem édesanyámat is. Sokszor mondja anyukám viccesen, hogy "Hát Eszti, te tiszta apád vagy...!"
Nagyon szeretem őket, nagyszerű szülők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!