Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ti egyformán szeretitek...

Ti egyformán szeretitek anyukátokat és apukátokat?

Figyelt kérdés
2014. máj. 30. 10:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elváltak egészen kicsi koromban a szüleim. Egyikkel sem ideális a viszonyom:( Anyu szeretetre képtelen volt mindig is, így nem állok hozzá túl közel. Kihasznál érzelmileg, egy energiavámpír, számítani nem lehet rá. Apuhoz nem állok olyan közel, mert nem éltem vele, nem ismerem annyira. De azt hiszem, őt jobban szeretem és büszkébb vagyok rá, mint anyura. Jobban becsülöm a jellemét. Nem okozott annyi fájdalmat nekem, mint anyu.

38/N

2014. máj. 30. 13:07
 12/16 anonim ***** válasza:

Apu a bizalom, az ősbizalom, a férfikép számomra. Anya pedig a nagybetűs Anya, de ő nem női kép nekem. A női képemet a nővérem adja.

Ha választanom kéne, kinek az életét mentem kettejük közül, anyámé lenne. Szóval ebből az jön le, hogy őt szeretem jobban.

2014. máj. 30. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:

Ugyanannyira szeretem őket, de nem egyformán.

Édesapám személyisége áll hozzám közelebb, de ugyanannyira szeretem édesanyámat is. Sokszor mondja anyukám viccesen, hogy "Hát Eszti, te tiszta apád vagy...!"

Nagyon szeretem őket, nagyszerű szülők. 

2014. máj. 31. 20:45
 14/16 anonim válasza:
Szeretem mindekettőjüket, de nem egyformán. nehéz szembenézni ezzel mert még én érzem rosszul magam miatta, de arról hogy miért érzek így, csak ő tehet. 20L
2014. jún. 1. 17:24
 15/16 anonim válasza:
Anyukám a példaképem, apukám pedig olyan jellem, akit sosem szeretnék férjemnek... Ettől eltekintve imádom őket mert felneveltek, és mindig csak jót akartak nekem.
2014. jún. 2. 22:18
 16/16 anonim válasza:
hát mondjuk , de mindig változo :)
2014. jún. 17. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!