Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Fogom tudni szeretni a...

SOS! Fogom tudni szeretni a babát?

Figyelt kérdés
Októberben fogok szülni, egyálltalán nem terveztük a babát. Szégyen nem szégyen én nem várom a babát úgy mint más anyukák. Fog ez az érzés változni? Annyit még hozzá kell tennem, hogy párommal is sokat veszekszünk.
2014. máj. 28. 21:41
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Sajnálom azt a szerencsétlen gyereket, ez mindent elmond rólad, hogy olyan emberrel vagy aki azzal fenyegetőzik, hogy megöl... Jézusom, életembe nem hagyta el ilyen mondat a szám, még olyanra sem, akit valóban utáltam, haragudtam rá. Add örökbe, neki is jobb lesz, mert szerető családot/anyukát kap, neked is jobb, mert legalább téged fenyeget csak tovább a párod és nem a gyerekét.
2014. máj. 29. 23:40
 22/23 anonim ***** válasza:
Beszélj mindenképpen a védőnővel, ő biztosan tud hasznos tanácsokat adni, hiszen sok kismamával van kapcsolata. Ettől függetlenül én sem látom túl derűsen a jövőt. Ha már most sokat veszekedtek a pároddal, ez csak rosszabb lesz, mert a baba születése komoly stresszhelyzetet teremt, még a tervezett terhességek esetében is. A helyedben, ha nem változnának idő közben az érzéseim, örökbe adnám a gyermeket, talán az mindenki számára a viszonylag normális megoldás.
2014. máj. 30. 10:48
 23/23 anonim ***** válasza:

21 te nem vagy normalis!!!!!!!!!!

Kerdezo ne hallgass az ilyen nepekre! Nem mindenki anyatigris, nem ugy mukodik, hogy bekapcsolsz egy gombot, es hoppla.

2014. dec. 13. 21:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!